Kurts Kobeins pagājušajā gadā iegādājies māju video (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds krāpnieks uz Kurta Kobeina vārda pagājušajā gadā par trīs miljoniem ASV dolāru (1,37 miljoniem latu) iegādājies māju Amerikā, turklāt šī tiek uzskatīta tikai par vienu epizodi lietā, kas izskatās kā milzīga krāpšanās ar nelaiķa mūziķa īpašumu.

Šo lietu atklājusi Kobeina atraitne Kortnija Lova, kura apgalvo, ka no viņas bijušā vīra konta izkrāpti 16 miljoni ASV dolāru (7,3 miljoni latu). Lova pastāstīja, ka notikusi "krāpšana pēc krāpšanas", kā rezultātā pamatīgi iztukšots viņu meitas Frānsisas Bīnas bankas uzkrājumu konts.

Šobrīd eksperti izmeklē kulta grupas "Nirvana" 1994.gadā mirušā līdera sociālās apdrošināšanas numura nelikumīgo izmantošanu. Parādījušās ziņas, ka uz Lovas vārda arī atvērtas 188 kredītkartes. "Līdz šim neviens man neticēja," sūdzējās dziedātāja. "Es veicu sava nelaiķa vīra sociālās apdrošināšanas numura pārbaudi, un izrādās, ka viņam ir māja Ņūbransvikā, Ņūdžersijā."

"Viņš to nopircis pagājušajā gadā. Es gribētu zināt kā. Ja viņš to patiešām izdarījis, viņam tūlīt vajadzētu vilkt savu pakaļu mājās pie manis," piebilda Lova.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu