Scarlett Etienne atgriežas klubā "Nautilus"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 15.martā, klubā "Nautilus" uzstāsies šobrīd vispieprasītākā deju mūzikas pērle, TVNET informē kluba pārstāvji.

Mūsdienu klubu skatuves pieprasītākā lēdija - "Ibiza Space" un Londonas "Excession" zvaigzne Skārleta Etjēna (Scarlett Etienne) atgriežas klubā "Nautilus".

Dzimusi Honkongā, augusi Ņujorkā, dzīvo Londonā. Skārleta ir pēdējo gadu redzamākā uzlecošā zvaigzne no ASV un lielākais atklājums šeit Eiropā. Skārletas Etjēnas panākumi sākās 2002. gadā viņas regulārajās Ņujorkas rezidencēs, klubā “Sound Factory”, kurām sekoja “Mixed Elements” ballītes Sanfrancisko. Par viņas pirmatklājēju tiek saukts pats Denijs Tengalija (Danny Tenaglia), kurš pamanīja toreiz 18 gadus jauno Skārletu Ņujorkas leģendārajā klubā Twilo un palīdzēja viņas demo ierakstiem nokļūt vajadzīgo promoteru rokās.

Viņas reputāciju Eiropā tika pamanīta pēc ikmēneša rezidencēm "Danzoo" klubā Madridē un Itālijas klubā "Alter Ego" (Veronā). No 2004. gada debijas Ibizas superklubā “Amnesia” viņa ir kļuvusi par “We Love Space” rezidenti uz kluba “Space” terases. Viņa arī ir ikmēneša viešņa Erika Morillo (Erick Morillo) rezidencēs klubā "Pacha", kopā ar Tenagliju un Smokin'' Jo.

2006. gada janvārī Skārleta Etjēna debitēja "Carl Cox Global" radiošovā (kuram ir 1 miljons klausītāju visā pasaulē), un kļuva par iesildošo dj daudzām deju skatuves autoritātēm, kā Danny Howells, Rui Da Silva, Pete Heller un jau pieminētajam Carl Cox, kurš atzinīgi novērtējis ASV meitenes talantu.

Slavenais DJ MAG Skārletu Etjēnu ir nosaucis par rītdienas DJ zvaigzni, un to apstiprina viņas uzstāšanās grafiks kopā ar elites zvaigznēm. Par pašas labāko debiju viņa uzskata uzstāšanos kopā Džonu Digvīdu (John Digweedu) "Bedrock" un "Godskitchen" naktīs Londonā.

"Crosstown Rebels" izdevniecības boss ielūdz Skārletu piebiedroties izdevniecības pasākumos "Out of Order" Londonas "The End" klubā, kā arī "Get Lost" pasākumos Maiami notiekošajā WMC. Sasha – Renaissance rezidencēs Londonas "Ministry of Sound".

Viņas skaistums uz skatuves savienojas ar "deeply twisted techno" un minimal skanējumu. Veidojot saldus "tech-house" un minimal elektroniskās mūzikas skaņdarbus, viņa sajūsmina visdažādāko raksturu un mūzikas stilu autoritātes. Viņas un Audiofly 2006. gadā izdotais "Loose Lips Sync Ships" un "Kickboxer records" no "Cologne" kļuva par "Massive Bloockbuster Ibizas" klubos DC 10 un "Space". Pīts Tongs (Pete Tong) ielūdza viņu uz "Eleven" treka pirmatskaņojumu viņa "Essential Selection BBC Radio 1" šovā.

Šodien viņas vārds tiek saukts par vienu no spēcīgākajiem uz underground hausmūzikas skatuves globālajā līmenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu