Uz "Arsenālu" pārdoti 500 abonementu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interese par XX Rīgas Starptautisko kino forumu "Arsenāls" šogad ir liela - jau pārdoti gandrīz 500 abonementu uz festivāla filmām, arī biļetes pērk labi, otrdien žurnālistiem atzina festivāla vadītāja Sonora Broka.

Abonementus uzreiz uz vairākām festivāla filmām varēja iegādāties līdz pagājušajai svētdienai.

Nupat nodrukāts arī kinoforuma katalogs, ar kuru nav piepildījušies festivāla direktores "ļaunākie murgi, jo redzēju sapnī, ka katalogs ir caurspīdīgs un teksts ir otrādi nodrukāts". Interesentiem sabiedriskās vietās - kafejnīcās, kinoteātros, bibliotēkās un citur - būs pieejamas arī avīzes ar festivāla programmu, kuras varēs saņemt bez maksas.

Visātrāk izmaiņas festivāla programmā, seansu laikos, kā arī jaunumus par citām lietām varēs atrast festivāla mājaslapā tīmeklī, kā arī sociālajos tīklos, kur pamazām tiek publicētas arī ainas no dzīves pirms "Arsenāla".

Festivāla klubs šogad būs "NabaKlab", kur notiks arī dažādi īpašie pasākumi, tostarp koncerti un pasākums, kura laikā kinorežisori un aktieri iejutīsies diskžokeju lomās.

Aktivitātes plānotas arī "Arsenāla" kinomuzejā Ķeipenē, kur tiks demonstrēti vairāki bezmaksas āra kinoseansi.

Jau vēstīts, ka XX Rīgas Starptautiskais kino forums "Arsenāls" šogad noritēs no 17. līdz 26.septembrim kinoteātra "Rīga" abās zālēs un "K.Sunī". Festivāla fokusā šogad Japānas "jaunā viļņa" kino, kurā tiks piedāvātas sešas japāņu filmas, tostarp pēdējos gados tapušas, kuras vieno tēma par Tokiju, lielpilsētu un vientulību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu