"Bīstamā mājsaimniece" tiesājas ar televīziju ABC (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Losandželosas Augstākā tiesa noraidījusi amerikāņu televīzijas tīkla ABC prasību atcelt seriāla "Desperate Housewives" ("Bīstamās mājsaimnieces") bijušās aktrises Nikoletas Šeridenas apsūdzības, pamatojoties uz viņas iesniegtās sūdzības nepilnībām.

Kā ziņots, aprīlī Šeridena iesūdzēja seriāla producentu Marku Šeriju un televīzijas tīklu ABC par fizisku ietekmēšanu un nelikumīgu darba attiecību izbeigšanu, kompensācijā pieprasot 20 miljonus ASV dolāru (11 miljonus latu).

Enerģiski aizstāvoties, televīzijas tīkls iebilda, ka Šeridenas prasībā ir nepilnības, jo tajā ir trīs dažādi apgalvojumi par pāridarījumu būtību - ka viņa ir bijusi pakļauta dzimumdiskriminācijai, vecuma diskriminācijai un seksuālās orientācijas diskriminācijai.

Losandželosas Augstākās tiesas tiesnese Elizabete Alena Vaita noraidīja ABC iebildumu, uzsverot: lai arī Šeridenas prasība ir nepatīkama, apgrūtinoša un nepārdomāta, viņas apsūdzības ir saprotamas, neraugoties uz to haotiskumu.

Saskaņā ar aktrises apgalvojumiem incidents notika 2008.gada nogalē, kad viņa filmēšanās laukumā uzdeva Šerijam kādu jautājumu par scenāriju. Producents esot pastūmis viņu malā un ar spēku iesitis viņai pa seju. Kad viņa paziņoja par notikušo televīzijas tīklam ABC, Šerijs atriebās viņai, nogalinot viņas varoni Ediju Britu.

Vēlāk viņas prasība tika papildināta ar informāciju, ka televīzijas tīkla ABC iekšējā izmeklēšana tika izbeigta ar secinājumu, ka aktrises apgalvojumiem nav nekāda pamata.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu