16. februārī "Veģetāriešu vakariņas"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 16. februārī, Vecrīgas bārā "I Love You" (Aldaru 9), gaidāms indie popmūzikas vakars "Veģetāriešu vakariņas".

Pasākumu sērijā, kas sākās pirms pusotra gada, žurnālists, melomāns un Radio SWH dīdžejs Toms Grēviņš reizi mēnesī atskaņo retumus un jaunumus no privātās vinila skaņuplašu kolekcijas. Kā trešais šīs sezonas viesdīdžejs „Veģetāriešu vakariņās” gaidāms bijušais mūzikas žurnālists, tagad daudzsološais literāts Pēteris Pūrītis. Vakariņu sākums 21:00, ieeja bez maksas.

"Veģetāriešu vakariņas" ir arī indie un eksperimentālās mūzikas radiopārraide, kas dzirdama Radio SWH Rock ēterā svētdienās, 23:00. Pusotra gada laikā radioraidījumā izskanējuši neskaitāmi koncertieraksti (PJ Harvey, Beirut, Sigur Ros, The Go! Team, The White Stripes, Regina Spektor, Foals, Patrick Wolf, Joanna Newsom, M83, u.c.), dažas intervijas (Guillemots, Psapp, Detektivbyran) un ik nedēļu sekots līdzi jaunākajām tendencēm indie žanrā visapkārt pasaulei.

Visu raidījumu arhīvs pieejams:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu