Valentīndienā Sapņu fabrikā norisināsies "balle" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14.februārī, kad visa pasaule svin mīlestības svētkus – Valentīna dienu, arī Rīgā, "Sapņu fabrikā" notiks balle "No visas sirds".

Svētā Valentīna dienu mēdz dēvēt par visu mīlētāju dienu. To svin 14. februārī kā mīlestības vai pieķeršanās apliecinājumu. Katru februāri Svētā Valentīna dienā mīlētāji dāvina cits citam saldumus, ziedus, mīļus niekus un priekus.

Latvijas astrologi paredz, ka 14. februārī ikvienā no mums pastiprināsies vēlme būt cilvēkos, iegūt jaunu draugu.

Galvenais ir piedalīties, nost ar garlaicību un vienmuļību, diena esot gana laba vieglam flirtam, ja to nepiepildīs ar neiespējamiem solījumiem, jo galu galā par saviem vārdiem būs arī jāatbild.

Pasākums paredzēts ikvienam interesantam, vakara gaitā būs iespēja baudīt mīlestības bagātus mirkļus, ko pasākumā sniegs organizatori kopā ar Latvijas māksliniekiem. Balli vadīs noslēpumainie Valentīns un Valentīna, kuri gādās par visu mīlētāju svētkiem.

Vakara gaitā viesus pavadīs amoriņi, kuri aicinās piedalīties dažādos notikumos un saņemt Amora pastu. Balles viesiem būs iespēja atrast savu otru ābola pusīti, izmēģināt tvista, rokenrola deju soļus, apmeklēt foto salonu, kā arī iejusties filmu „Džezā tikai meitenes” un „Sirdspuķite” gaisotnē, baudīt un dejot Ivara Pētersona, Pita Andersona, Keksu muzikālā pavadījumā līdz vēlam vakaram, uz rīta pusi par deju mūziku gādās DJ.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu