Rīgas grāmatu svētki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas grāmatu svētki. Piektdien, 21. aprīlī plkst. 12 Grāmatu svētku atklāšana Kongresu nama foajē.

Piektdiena, 21. aprīlis

- plkst. 12 Grāmatu svētku atklāšana Kongresu nama foajē

- plkst. 13 Imanta Ziedoņa un Noras Ikstenas grāmatas Nenoteiktā bija atvēršana

Sestdiena, 22. aprīlis

- plkst. 12 Literārs pasākums Ko lasa radošā inteliģence un ko iesaka izlasīt citiem. Piedalās dažādu jomu inteliģences pārstāvji.

- plkst. 14 Apgāds Zinātne prezentē Rutku Tēva anekdošu krājumu Galantērijas un pikantērijas. Omulību uzturēs aktieri Venta Vecumniece un Gunārs Placēns.

Svētdiena, 23. aprīlis

- plkst. 10–13 Bērnu rīts: literāras viktorīnas, konkursi, pārtapšana literāros tēlos kopā ar frizieriem no Pinku nama. Piedalās rakstnieks Juris Zvirgzdiņš.

- plkst. 12–16 Ko lasa politiķi. Piedalās Saeimas deputāti un politiķi no dažādām partijām (Gundars Bērziņš, Anta Rugāte, Oskars Kastēns, Ludvigs Almers, Sandra Kalniete, Kārlis Šadurskis, Ausma Kantāne, Baiba Rivža, Jānis Strazdiņš, Anna Seile, Ģirts Valdis Kristovskis, Juris Dobelis, Ināra Ostrovska u.c.).

- plkst. 14 Apgāds Nordik atver Silvijas Geikinas grāmatu Klētnieki ar grimu, bez grima. Piedalās Silvija Geikina un aktrise Kristīne Klētniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu