Klārksone atklāj, ka dziesma «Piece by piece» veltīta tēvam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dziedātāja Kellija Klārksone uzstājās vienā no pēdējiem šova «American idol» raidījumiem un ar savu dziedājumu saraudināja gan pati sevi, gan žūriju un vairumu skatītāju.

Izrādās, dziesma «Piece by piece» ir veltījums viņas tēvam, kurš nekad nav bijis viņas dzīves sastāvdaļa, jo, izšķiroties ar viņas māti, izlēma aiziet arī no meitas dzīves.

Dziesma tapusi, redzot, kā viņas vīrs Brendons Blekstoks izturas pret viņu divdesmit mēnešus veco meitu Riveru Rouzu. Redzot tā rūpes, piedalīšanos meitas dzīvē, māksliniece atskārtusi, ka viņai tā visa pietrūka dzīves laikā.

Kellija izteikusies, ka nespēj iztēloties, ka nebūtu daļa no meitas dzīves, ka viņai nebūtu iespējas redzēt, kā Rivera Rouza mainās, par ko kļūst un kā nodzīvo savu dzīvi.

Māksliniece nav dusmīga uz tēvu, jo ir jau pieaugusi sieviete un saprot, ka nevar dusmoties uz kādu, kas savas dzīves laikā nav iemācījies mīlēt.

Drīzumā Kellija kļūs par māmiņu savam otrajam bērnam.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu