"Baložu pilni pagalmi" un "Mofo" Studentu klubā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 7. aprīlī, plkst. 23 LMA Studentu klubā uzstāsies grupas "Baložu pilni pagalmi" un "Mofo".

Pirmoreiz "Mofo" vārds kļuva zināms 2003. gada vasarā, kad klajā nāca singls "Nekas nav beidzies". Līdz šim grupa nodevusi publikas vērtējumam virkni radio singlu, īpaši nesteidzoties ar albuma izdošanu, tomēr grupas mājaslapā ir lasāma ziņa, ka ilgi gaidītais un kārotais albums jau daļēji samiksēts un atliek tikai vēl drusku paciesties, lai tas ieraudzītu dienas gaismu.

Interesanti, ka vienlaikus ar otru šā vakara dalībnieku – grupas "Baložu pilni pagalmi" jauno dziesmu "Melnbaltā" radiostacijām tika nodota arī grupas "Mofo" kaverversija BPP dziesmai "Mans lielais rakstāmgalds". Grupa jauno dziesmu "Melnbaltā" šā gada janvārī saviem cienītājiem piedāvāja pēc pusotra gada ilgas klusēšanas. Vēl pagājušajā nedēļā radio NABA topā tā ieņēma līderpozīciju.

BPP dziesmām ir kāda raksturīga īpatnība – tās runā par zināmām lietām, skanējums nebūt nav perfekti pareizs un precīzs, tomēr tās dziļi ietiecas kādā apslēptā dvēseles nostūrī un neatstāj vienaldzīgu. It kā cilvēks gara acīm ieraudzītu kādu citu – smeldzīgu, bet labāku pasauli. Jau vairāk nekā 10 gadus pastāvošās grupas neatkārtojamais un emocionālais mūzikas skanējums piesaista visdažādāko vecumu klausītājus.

+ dj CHILL Ieeja klubā no plkst. 22, ieejas maksa JVLMA studentiem Ls 1,00, citiem studentiem Ls 2,00, ne-studentiem Ls 3,00

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu