Orson uzrāpjas līdz virsotnei

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes albumu topā šonedēļ pirmajā vietā atgriezusies Korina Beilija Reja (Corinne Bailey Rae) ar savu debijas ierakstu.

Pagājušās nedēļas līderis - bijušais grupas "Pink Floyd" ģitārists Deivids Gilmors (David Gilmour), kas pēc 22 gadu pauzes atgriezies ar jaunu soloplati "On An Island", noslīdējis uz 4. vietu. Interesanti, ka albumu topā pirmajā desmitniekā atrodamas trīs operzvaigznes. Tenori Andrea Bočelli (Andrea Bocelli), Vitorio Grigolo (Vittorio Grigolo) un Rasels Vatsons (Russell Watson) Lielbritānijas 10 pirktāko mūzikas albumu topā visi trīs ar saviem opermūzikas albumiem iekļuvuši gandrīz vienlaikus, kas ir pirmais šāds gadījums.

Vatsona albums "Ultimate Collection" iekļauts otrajā vietā, Bočelli "Amore" - piektajā vietā, bet Grigolo "In the Hands Of Love" - sestajā vietā.

Placebo jaunais disks "Meds" uzkāpis tikai līdz 7. pozīcijai, savukārt bijušais grupas Blur ģitārists Greiems Koksons (Graham Coxon) atrodams 24. vietā.

Singlu top 10 sarakstā pārsteigumu sagādājusi alternatīvā disko grupa Orson, kas ar "No Tomorrow" pirms divām nedēļām no piektās vietas uzkāpa uz otro un šonedēļ no otrās - uz pirmo, izstumjot no līderpozīcijas kārtējo talantu šova dalībnieka Chico hitu "It''s Chico Time".

Vienīgais jaunums desmitniekā pieder meitenēm no Girls Aloud ar "Whole Lotta History" (6). Kārtējais deju zāļu grāvējs - Joey Negro "Make A Move On Me" (11), R&B censoņi Ray J ar balādi "One Wish" (12) un Ne*Yo "So Sick" (18).

Britu dziedātāja Beverlija Naita (Beverley Knight) ar jaunklātu versiju Irnas Frenklinas (Erma Franklin) soula klasikai "Piece of My Heart" (Parlophone) debitējusi 16. vietā.

Massive Attack ar "Live With Me" no izlases "Collected" - 17. vietā, savukārt pusaudžu zvaigzne Hilarija Dafa (Hilary Duff) ar "Fly" noslēdz Top20.

Battle, Be Your Own Pet, Džeimsa Blanta un Kelijas Klarksones singli debitējuši ārpus pirmā divdesmitnieka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu