Mārtins Skorsēze plāno uzņemt turpinājumu savai filmai "Atkritēji" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas režijas veterāns Mārtins Skorsēze savas gandrīz 50 gadus ilgās kino karjeras laikā nupat ieguvis pirmo "Oskaru" un bija ļoti priecīgs apspriest iespējamos plānus par filmas "The Departed" turpinājumu.

Leģendārais režisors žurnālistiem apstiprināja, ka scenāriju jau raksta Viljams Monehens un ka, ļoti iespējams, filmā piedalīsies režisora sens draugs aktieris Roberts de Niro.

"Tā būtu lieliska doma," žurnālistiem sacīja Skorsēze.

Tomēr Skorsēze vēl nebija pārliecināts, vai viņš būs turpinājuma režisors vai uzņemsies tikai producenta pienākumus.

Kā jau LETA iepriekš ziņoja, Losandželosā kino industrijas prestižo "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā triumfēja amerikāņu kino veterāns Mārtins Skorsēze, kurš ieguva balvu kā labākais režisors, bet viņa veidotā lente "The Departed" ("Atkritēji") izpelnījās labākās filmas titulu.

Šis Skorsēzem ir pirmais "Oskars" viņa vairāk nekā 40 gadus ilgajā karjerā kino, lai gan režisora kontā līdz šim bijušas septiņas ASV Kino akadēmijas balvu nominācijas - piecas kā režisoram un divas kā scenāristam.

Skorsēzes filma, kas ir 2002.gada Honkongas trillera "Infernal Affairs" jauna ekranizācija, stāsta par detektīvu, kas iefiltrējas Bostonas noziedznieku bandā, kuru vada Frenks Kostello. Likuma sargu filmā attēlo Leonardo di Kaprio, bet viņa partneris noziedznieku vadoņa lomā ir Džeks Nikolsons. Kopumā filma saņēma visvairāk apbalvojumu - četrus "Oskarus", pievienojot arī balvu par labāko adaptēto scenāriju un montāžu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu