Sems Smits nezina, kas tas Toms Jorks tāds

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātājs Sems Smits (Sam Smith) preses konferencē svētdienas naktī pēc «Golden Globe» ceremonijas vai nu aizmirsis, vai vienkārši nav zinājis, kas ir Toms Jorks (Thom Yorke). Jautāts, vai viņš ir dzirdējis Jorka grupas «Radiohead» nesen izdoto dziesmu Džeimsa Bonda filmai «Spectre» («007: SPEKTRS»), viņš atbildēja, ka nav dzirdējis, pirms tam jautājoši palūkodamies uz savu līdzautoru Džimiju Neipsu (Jimmy Napes), lai noskaidrotu, kas tas Jorks tāds.

Pirms filmas iznākšanas nerimās baumas, ka «Radiohead» varētu būt galvenās dziesmas autori. Tagad paši «Radiohead» atklājuši, ka tiešām viņiem pirmajiem filmas veidotāji lūguši sacerēt Bonda dziesmu.

«Pagājušogad mums lūdza sacerēt filmas «Spectre» galveno dziesmu,» grupas solists Toms Jorks atklāja tviterī. «Jā, tā bija. No tā nekas nesanāca, taču tā kļuva par mūsu pašu dziesmu, ko ļoti mīlam.»

Beigās izvēlēta Smita dziesma «Writing’s On The Wall», kas kļuva par pirmo Bonda filmas galveno dziesmu, kas sasniegusi Lielbritānijas singlu topa pirmo vietu.

Smits izteicies, ka bijis pārsteigts par «Radiohead» izteikumiem.

Noklausies abas dziesmas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu