Publiskā slidotava Esplanādē darbosies arī Jaungada naktī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Publiskā slidotava Esplanādē, Rīgas centrā, apmeklētājiem būs pieejama arī Jaungada naktī, informēja Rīgas domē. Slidotava darbojas ik dienu no plkst.10 līdz plkst.22. Jaungada naktī tās laiks tiks pagarināts līdz plkst.1 un pat ilgāk, ja būs slidotgribētāji.

Visiem apmeklētājiem slidotava ir pieejama bez maksas, taču tiem, kuriem nav sava inventāra, būs iespēja to nomāt pie slidotavas atvērtajā nomas punktā. Slidu noma pieaugušajiem maksā 2,10 eiro, bet skolēniem - 1,40 eiro.

Neskatoties uz ziemai neraksturīgiem laikapstākļiem, SIA «Ice System» jau pirms mēneša izdevās «saražot» ledu un nodrošināt slidotavas darbību. Esplanādē slidotava iekārtota un darbojas iepirkuma rezultātā.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta rīkotajā konkursā uzvarēja uzņēmums «Ice System», kam slidotavas darbība ir jānodrošina četrus gadus, patlaban rit trešā sezona.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu