Slavenības iesaistās trīspadsmit bērnu dzīves uzlabošanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

11. decembrī telekanāls «Riga Tv24» sadarbībā ar organizāciju «Ziedot.lv» rīkoja labdarības koncertu, koncerts bija ziedojumu akcijas noslēgums, kurā palīdzību ieguva veseli trīspadsmit bērni no maznodrošinātām ģimenēm.

Akcijas noslēgums, svētku koncerts tiks translēts telekanālā «Rīga TV24» Jaungada vakarā, koncerta ierakstā piedalījās arī divas no trīs ģimenēm, kuras saņēma palīdzību – divstāvu gultiņas, grāmatas, apģērbu, ratiņus un citas bērnu attīstībai un augšanai nepieciešamās lietas.

Bērni pacietīgi sēdēja pie galdiņiem un vēroja mākslinieku uzstāšanās, videomateriālus no savām mājām un nemitīgi māja kamerām, redzot tās tuvojamies. Tāpat ikviens bērniņš devās prom no televīzijas studijas ar dāvanu.

Lai radītu svētku atmosfēru, studijas telpa bija izrotāta ar baltiem galdautiem un pie sienām tika piestiprināti balti baloni, kuri atgādināja sniega un ziemas klātbūtni.

Viesi tika cienāti ar šampanieti, dažādām uzkodām, lai ieraksta filmēšana radītu svētku, Jaunā gada sagaidīšanas sajūtu.

Uz skatuves kāpa grupa «Triānas parks», dziedātāja Marta Ritova, grupa «Headline», gospeļkoris «GG choir» un citi mākslinieki.

Mākslinieki izpildīja lēnas, liriskas dziesmas, kuras pastiprināja ikviena vēlmi dot un vērot citu prieku, tāpat šāda mūzika mudināja aizdomāties un pārvērtēt dzīves prioritātes, vairāk pievēršoties līdzcilvēkiem, ne tikai sev.

Akcijā bija iesaistījušās arī slavenības – televīzijas seja Lelde Lietaviete, dizainers Dāvids, šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece Anna Lieckalniņa un citi, ikviens no viņiem ziedoja savas, savu bērnu nevajadzīgās drēbes un sarūpēja citus pārsteigumus ģimenēm.

Vakara vadītāju ādās iejutās Lelde Lietaviete un Mārtiņš Kapzems.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu