Rīgā izrādīta vairāk nekā miljonu vērta pildspalvu kolekcija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

22.oktobrī notika unikālas izstādes prezentācija, kurā bija iespēja apskatīt limitēta izdevuma pildspalvu kolekciju no Hamburgas muzeja «Montblanc» un privātajām kolekcijām, kuru kopējā vērtība ir vairāk nekā miljons eiro.

Viesiem bija iespēja aplūkot sešdesmit retus rakstāmpiederumu eksemplārus, kuri kļuva populāri uzreiz pēc to nākšanas klajā. Lai nekas netiktu salauzts, nosmērēts, ikvienu rakstāmpiederumu viesiem izrādīja speciāls personāls baltos cimdos.

Miljonu vērtos pildspalvu eksemplārus rokās paņemt nebija iespējas pat tiem uzņēmējiem, kuri paši ir miljonāri.

Viesi klausījās muzikālos priekšnesumus, dažādus stāstus par rakstāmpiederumu izcelsmi, aplūkoja izstādes eksponātus un apsprieda gan izstādē redzēto, gan pieķērās domai iegādāties kādu īpašu pildspalvu, kura liecinātu tieši par viņu.

Kā jau pienākas miljonu vērtā pasākumā, neiztika bez izsmalcinātām uzkodām un īpašiem vīniem, kurus pēc izstādes apmeklētāju vēlmes un pieprasījuma viesmīļi labprāt pildīja glāzēs.

Izstādi apmeklēja televīzijas seja Lelde Lietaviete, pasākumu rīkotāja un vadītāja Jeļena Tonova, kā arī bijušā deputāta Valda Birkava mīļotā sieviete Marina Dianova, kura pasākumā nodemonstrēja savu jauno matu griezumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu