Vai Kardašjanu māte atkal iestūrējusi laulības ostā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Šāds jautājums radies, jo Krisas Dženeres jaunajam draugam Korijam Gamblam pirkstā parādījies laulības gredzens. Piecdesmit deviņus gadus vecās Krisas un viņas mīļotā, kurš ir par divdesmit pieciem gadiem jaunāks, attiecības jau labu laiku ir paparaci uzmanības lokā.

Krisa Dženere sāka attiecības ar Džastina Bībera koncertu tūres menedžeri pusgadu pēc šķiršanas no Brūsa Dženere, kurš nu ir mainījis dzimumu un dēvējams par Keitlīnu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Preses pārstāvji netic Korija jūtām un apvaino to Krisas slavas un naudas izmantošanā, īpaši ņemot vērā, ka viņš ir jaunāks par sievietes vecāko meitu Kortniju.

Korijs pierāda pretējo, rūpējoties par Krisu un pavadot kopā ar viņu visu savu brīvo laiku, bet Krisa attiecības sauc par veidu, kā tikt pāri smagajai šķiršanās prāvai un visām emocijām.

Vīrietis ar gredzenu kreisās rokas pirkstā redzēts apmeklējam Parīzes modes nedēļu, kuras laikā neatkāpās no savas mīļotās ne soli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu