Kardašjanu ģimenes galva šķiras, tiks dalīti miljoni (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Pirmdien gan Krisa Dženere, gan Brūss Dženers iesniedza tiesā šķiršanās pieteikumu, bet manta lielākā daļa jau ir sadalīta draudzīgā ceļā. Viss ko Krisa un Brūss vēlas ir izšķirties un neradīt lieku stresu savām meitām.

Pēdējos četrus gadus pāris savas finanses uzturēja atsevišķi viens no otra, tā noticis, jo Krisa Dženere sākusi palīdzēt savām meitām kārtot finansu lietas, tāpēc tika atvērti jauni bankas konti, kuros glabāta meiteņu un viņas nauda.

Brūss nekad par šo faktu neiebilda un arī tagad nevēlas karot sievietes naudas dēļ, bet ir gatavs dalīties ar savējiem ienākumiem.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Krisa palieks dzīvot pāra ģimenes mājā, kuru tā dievina un ir iekārtojusi pēc sava prāta, lai to īstenotu viņai nācās izpirkt vīrieša mājas daļu, kā arī samaksāt viņam divus miljonus dolāru, lai viņš netiesājas par viņas un meitu biznesa ienākumiem.

Savu naudas daļu Brūss sadalīja uz pusēm, jo uzskata, ka viss ko uzkrājis laikā esot kopā ar Krisu ir gan viņa, gan viņas nopelns.

Beigās Brūss tiks pie divdesmit miljoniem dolāru, kamēr Krisa parakstot pēdējo papīru iegūs piecdesmit miljonus, kā arī pārim piederošās piecas automašīnas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu