Foto: Pavārs un šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieks Elmārs Tannis nosvin dzimšanas dienu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

1.oktobrī populārais, vienmēr pozitīvais pavārs Elmārs Tannis nosvinēja savu piecdesmito dzimšanas dienu.

Elmārs savu dzimšanas dienu svinēja tuvāko draugu un ģimenes locekļu lomā, svinības notika viņa paša restorānā «Čarlstons».

Foto: facebook.com

Kā jau piedienas, vienmēr pozitīvā pavāra dzimšanas dienas torte bija īpaša, uz tās bija rakstīts gan svinamais skaitlis, gan tortes noformējumā bija redzamas lūpas un izkārta mēle.

Foto: facebook.com

Tortei gar malām bija svecītes, kuras pats pavārs arī centās nopūst. Tortei stūrītī atradās čilli pipariņš, kurš simbolizē pašu Elmāru, kurš vienmēr spēj visās kompānijās būt asumiņš.

Foto: facebook.com

Viesu vidū bija šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētājs Viktors Haritonovs ar sievu, kā arī dejotāja Marta Kalēja, bet citi šova dalībnieki pavāra «Facebook» kontā atvainojās, ka netiek, bet solījās nosvinēt vēlāk.

Foto: facebook.com

Ciemiņi tika cienāti ar gadiem vīniem un īpašiem ēdieniem, kurus bija gatavojis pats pavārs.

Foto: facebook.com

Elmārs jokojot ne reizi vien sevi ir dēvējis par Latvijas seksīgāko vīrieti, runā, ka īsts vīrietis sākas pēc gadiem piecdesmit, rādās, ka, sākot ar šo gadu, Elmārs iekaros ikvienu seksīgāko slavenību topu.

Foto: facebook.com
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu