«Splendid Palace» Studentu nakts kopā ar Vudiju Alenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Kinoteātrī «Splendid Palace» 11. septembrī notiks Studentu nakts kopā ar Vudiju Alenu, informēja SIA «Rīgas nami» sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Pētersone. Studentu nakts sāksies plkst.20.30 ar kino eksperta ievadvārdiem par režisoru, komiķi un mūziķi Vudiju Alenu. Pēcāk apmeklētāji varēs pirmie noskatīties Vudija Alena jaunākās filmas «Nesaprātīgs cilvēks» («Irrational Man») pirmizrādi un baudīt izmeklētu kino izlasi un studentu ballīti līdz agram rītam.

Piektdienas kino programma paredzēta visas nakts garumā ar četrām kritiķu un skatītāju atzinīgi novērtētām filmām - Alena humora caurstrāvoto «Nesaprātīgs cilvēks», Merilas Strīpas benefici filmā «Roķīgā mamma», Kannu festivāla atklāšanas filmu «Karstās asinis» un sensacionālo viena kadra urbāno drāmu «Viktorija», kuras seanss gaidāms 3.30 naktī. Filmas tiks rādītas angļu, vācu un spāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Filma «Nesaprātīgais cilvēks» ir Alena jaunākais meistardarbs, kas vēsta par filozofijas profesoru Eibu Lukasu, kurš ieradies strādāt mazā universitātes pilsētā. Jāpiebilst, ka Vakīna Fīniksa atveidotais Eibs atrodas eksistenciālā pusmūža krīzē. Pasniedzējam nekas dzīvē nesagādā prieku, viņš ir zaudējis interesi par visiem saviem hobijiem un atrodas emocionāla bezdibeņa priekšā. Negaidīti viņš atrod jaunu nozīmi savai dzīvei, kad uzsāk romantiskas attiecības ar savu labāko studenti Džilu, kuras lomā iemiesojusies šarmantā Emma Stouna.

Kinoteātris šim vakaram sagatavojis īpašu piedāvājumu - biļete uz visām četrām filmām būs nopērkama par sešiem eiro, bet atsevišķu seansu apmeklējums maksās divus eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu