Rūperts Sanderss krāpa sievu ar Kristenu Stjuarti, beidzot sieva atguvusi brīvību (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Libertija Rosa beidzot piedzīvojusi vienu no laimīgākajām dienām savā dzīvē, viņas laulība ar neuzticībā pieķerto vīru, režisoru Rūpertu Sandersu ir šķirta.

Rūpertu Sandersu un Kristenu Stjuarti pieķēra skūpstāmies automašīnā 2012.gada 24. jūlijā, un no tā laika sieviete gaidīja, līdz tiesnesis šķirs viņas laulību.

Trīsdesmit piecus gadus vecā britu modele laulības šķiršanā ieguva vairāk, nekā cerēja, viņa ieguva ne tikai pāra māju, kura atrodas Holivudā, bet arī divas mājas, kuras atrodas Londonā.

Rūpertam bijušajai laulenei būs jāizmaksā 25000 dolāru ik mēnesi veselus četrus gadus, kā arī līdz bērnu pilngadībai 14000 dolāru ik mēnesi bērnu uzturēšanai.

Sieviete arī saņems pusi no vīra nopelnītās naudas un līdz pat dzīves beigām piecpadsmit procentus no visiem Sandersa uzņemto filmu ienākumiem.

Sieviete ir atteikusies saņemt kaut centu no filmas «Snow white and the huntsman», jo filmas dēļ Rūperts satika Kirstenu un tas izjauca viņas laulību.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu