«Jaunais vilnis» prezentē jaunu zvaigzni Jūrmalas «Slavas alejā» (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerīna Korss

Kā jau ierasts, konkursa «Jaunais vilnis» ietvaros tiek atklāta jauna zvaigzne, kura priecēs ikvienu Jūrmalas apmeklētāju un iemītnieku, kurš dosies uz «Zvaigžņu aleju». Ikviena zvaigzne simbolizē kādu konkrētu konkursa gadu.

26.jūlija vakarā daudzi konkursa «Jaunais vilnis» dalībnieki un viesi pulcējās Dzintaru pludmalē, kur tika atklāta gadskārtējā konkursa zvaigzne, kuru visu cauru gadu būs iespējams apskatīt «Slavas alejā», kura atrodas blakus Dzintaru koncertzālei.

Atkāšanas pasākumu apmeklēja visi konkursa «Jaunais vilnis» dalībnieki. Jaunieši labprāt baudīja svētku šampanieti, daudz smējās un izrādīja prieku par šo jauko pasākumu.

Zvaigzni atklāja konkursa «Jaunais vilnis» ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, kurš gan pārgrieza sarkano lentu, gan noņēma paklājiņu no zvaigznes.

Kā paklājiņš pazuda no leģendārās šā gada zvaigznes, dalībnieki steidza izmantot mobilos telefonus, lai iemūžinātu sava gada zvaigzni.

Dalībnieku piemēram sekoja daudzi jo daudzi pludmales apmeklētāji.

Pēc zvaigznes atklāšanas dalībnieki steidzās uz Dzintaru koncertzāli gatavoties savam liktenīgajam vakara iznācienam.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu