Holivudas sliktākie, skandalozākie vīri (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Apprecoties cilvēkiem nemainās personības, tāpēc nereti sieviešu vai vīriešu plāns apprecoties apkarot vīriešu vēlmi izrauties un baudīt dzīvi, uzvesties muļķīgi beidzas ar šķiršanos. Ir apkopoti Holivudas trakākie vīri un viņu izdarības.

Čārlijs Šīns gatavojas precēties jau ceturto reizi. Pirms tam viņš laulībā nav bijis eņģelītis, aktieris vairākkārt ir izmetis savu sievu, aktrisi Denīzi Ričardsu no mājām ar visiem bērniem. Aktiera pēdējā sieva Brūka Millere vairākkārt ir paziņojusi, ka Čārlijs ir viņu sitis, žņaudzis un pat draudējis, pieliekot nazi pie rīkles.

Foto: TT NYHETSBYRN

Mūziķis Tomijs Lī ne tikai ir aplipinājis seksbumbu Pamelu Andersoni ar C hepatītu, bet arī laulības laikā viņu fiziski iespaidojis. Šķiroties no vīra, tiesas papīros parādījās ieraksts, ka mūziķis ir fiziski iespaidojis arī pāra abus dēlus.

Dziedātājs Ozijs Osborns nesen atzinies, ka nožēlo, ka jaunības gados mēģinājis nogalināt savu sievu Šāronu Osbornu. 1989.gadā Ozijs mēģinājis nožņaugt sievu, bet, dzirdot gārdzienus, apstājies. Neskatoties uz visu, pāris ir precējies jau trīsdesmit divus gadus.

Dziedātājs Eminems nekad nav noliedzis, ka viņa bijusī sieva Kima Matersa ir visas viņa dzīves mīlestība, bet tajā pašā laikā muzikāli lielākā ienaidniece. Lielākā daļa mūziķa dziesmu ir veltītas viņai, un vārdi nav tie saulainākie. Mūziķis ar Kimu ir bijis precējies divas reizes.

Foto: TT NYHETSBYRN

Džonijs Veirs un Viktors Voronovs mīl viens otru tik ļoti, ka pat kautiņi, seksuāli uzbrukumi, emocionālais terors, kuru pāris velta viens otram, neliek tiem izšķirties. Ikreiz, kad mīlnieki noskaņojas uz šķiršanos, tie izlīgst.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu