Tīmekli bombardē jaunie «Neiznīcināmo 3» reklāmas kadri (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vakar publicētos «Neiznīcināmo 3» («The Expendables 3») reklāmas kadrus filmas cienītāji uztvēruši dažādi. Komentētāji piemin eiforiju, prieka asaras un nostalģiju. Izrādās, ka grāvēju fani ir tikpat sentimentāli, cik jūtīgās Džonija Depa talanta apjūsmotājas un Meksikas futbola komandas līdzjutēji pēc spēles ar Brazīlijas izlasi, kas beidzās neizšķirti. Ir iemesls priecāties, jo tuvojas filmas «Neiznīcināmie 3» pirmizrāde. Latvijas skatītāji varēs to noskatīties jau 22. augustā.

Līdz šim bija publicēti reklāmas rullīši, kas ilga tikai minūti un kuros «Neiznīcināmie 3» izcēlās ar lērumu kinozvaigžņu, taču nebija skatāma neviena no uzņemtajām filmas ainām. Jaunajos reklāmas kadros jaušamas filmas scenārija aprises.

Šoreiz «sliktais puisis» jātēlo Melam Gibsonam, pret viņu cīnās «Neiznīcināmo» komanda. Filmas zvaigžņu saraksts ir ļoti garš, tāpēc minēsim tikai to, ka kopā ar Silvestru Stalloni, Arnoldu Švarcenegeru un Džeisonu Steitemu «Neiznīcināmajos 3» pirmoreiz savas karjeras laikā filmējušies tāda ranga cīnītāji kā Harisons Fords, Veslijs Snaipss un Antonio Banderass. Filmā redzami arī daudzi jaunākās paaudzes aktieri, kuri jau izpelnījušies ievērību. Ne velti filmas autori sola ne tikai jaunu misiju, bet arī jaunu komandu un jaunu skatījumu, kā arī daudz vairāk humora.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu