Harisons Fords savainojas «Zvaigžņu karu 7» uzņemšanas laikā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LOIC VENANCE / AFP

Amerikāņu aktieris Harisons Fords ceturtdien kinolentes «Star Wars: Episode VII» («Zvaigžņu kari 7») filmēšanas laukumā savainojis potīti, apstiprināja studijas «Disney» pārstāvis.

71 gadu vecais Fords tika nogādāts Džona Redklifa slimnīcā, kas atrodas netālu no «Pinewood Studios» uzņemšanas laukuma Londonas piepilsētā.

Filmēšana turpināsies pēc plāna.

Vietējā policija tviterī norādīja, ka negadījumā «bija iesaistītas garāžas durvis».

Fords gaidāmajā kinolentē atkārto Hana Solo lomu, ko pēdējoreiz tēloja oriģinālajā «Zvaigžņu karu» triloģijā. Tā iznāca no 1977. līdz 1983.gadam.

«Zvaigžņu kari 7» iznāks 2015.gada 18.decembrī. Filmā būs redzami aktieri Adams Draivers, Oskars Īzaks, Endijs Serkiss, Džons Bojega un Deisija Ridlija, kā arī seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») aktrise Gvendolīna Kristija.

Filmā atgriezīsies aktieri no iepriekšējām «Zvaigžņu karu» franšīzes filmām. Tie ir Fords, Kerija Fišere un Marks Hamils.

2012.gadā «Disney» par 4,05 miljardiem ASV dolāru (2,96 miljardiem eiro) pārpirka režisora Džordža Lūkasa kinostudiju «Lucasfilm» un līdz ar to arī tiesības uz «Zvaigžņu karu» sēriju. Studija plāno izdot jaunu «Zvaigžņu karu» triloģiju, kā arī vairākas radniecīgas kinolentes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu