Vilde, Tīna, Šeila, Adamss, Pavlovs un Abramova uzzina miljoniem iespēju, kā atdot galus (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

30. maija vakarā pie kinoteātra «Forum cinemas» varēja apskatīt dažādus dzīvnieciņus, kā gan citādi - kinoteātris par godu vasaras sezonas atklāšanai rīkoja vesterna ballīti un dāvāja viesiem bezmaksas cukura vati un kino seansu.

Viesiem ierodoties bija iespēja pie pašām kinoteātra durvīm nofotografēties siena gubā kopā ar maziem sivēntiņiem, aitiņām un kaziņām, kuras aiz stresa un pārbīļa nespēja beigt radīt troksni.

Vēlāk viesi devās uz mierīgai, atslābinošai izklaidei domāto bāru un, baudot vasarīgu dzērienu, mācījās līniju dejas, nodevās saviesīgām sarunām un fotografējās ar vesternam raksturīgo atribūtiku – dažādām cepurēm.

Diemžēl neviens nebija saģērbies atbilstoši vesterna tēmai, bet spēja atrast īsto, mežonīgo rietumu dabu, kad tas bija nepieciešams, fotogrāfijām, dejām vai vienkārši vakara atmosfēras uzturēšanai.

Pateicoties siltajam vakaram, viesi galvenokārt vakara iesākumu baudīja uz terases, vērojot skaisto Rīgas skatu.

Viesu vidū bija dizaineres Šeila un Indra Salceviča, dejotāji Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis, dziedātāja Samanta Tīna, blogere Alīna Kellere, radiogeiša Ieva Adamss, modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, dziedātājs Miks Dukurs, uzņēmēja Sindija Vilde, tērpu dizainers Aleksandrs Pavlovs un citi.

Īsi pirms filmas seansa sākuma ikvienam bija iespēja doties iegādāties našķus, ko dzeramu un doties vērot filmu, šādu iespēju izmantoja Miks un Paula Dukuri, kuri iegādājās lielu popkorna paku, kā nekā pāris ir ģimene un kāpēc katram pirkt savu, mazāku paku, ja var iegādāties vienu un lielu.

Pirms filmas ikvienam bija iespēja klausīties pasākuma vadītāja Renāra Zeltiņa jokos, piedalīties konkursos un laimēt vērtīgas balvas. Pēc konkursu izspēles ikviens no klātesošajiem devās īstā vesterna dzīvē, kuru radīja filma «Miljoniem iespēju, kā atdot galus». Filma izraisīja gan smieklus, gan sašutumu, neviens projām gājējs nespēja pateikt - filma sagādāja prieku vai vilšanos.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu