Krisa Dženere anulē Kailijas Dženeres kredītkartes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Realitātes šovu zvaigzne Kailija Dženere jau labu laiku nesarunājas ar savu māti Krisu Dženeri. Kailija dzīvo pati savā mājā blakus māsas Klojas Kardašjanas dzīvesvietai, tieši šo māsu meitene uzskata par savu māti, jo viņa vienmēr rūpējas par viņu, ne to, kā viss izskatās sabiedrības acīs.

Krisa Dženere pašas spēkiem nespēj izlīgt ar meitu, tāpēc anulējusi viņas kredītkartes, lai meitene būtu spiesta to satikt un pārrunāt naudas lietas.

Septiņpadsmit gadus vecās meitenes māte uzskata, ka par bērniem jārūpējas tik ilgi, kamēr tie mācās, bet Kailija labprātīgi ir izlēmusi izbeigt mācības un nepabeigt pat vidusskolu.

Kailija nebēdā par kredītkaršu anulēšanu, jo jau vairākus gadus nav izmantojusi mātes naudu, bet dzīvojusi par saviem līdzekļiem, par kuriem iegādājusies automašīnu, apģērbu, ēdienu un pat divus miljonus vērto māju.

Kloja Kardašjana, neskatoties uz mātes lēmumu, ir ar mieru atbalstīt Kailiju finansiāli, ja meitenei tas būs vajadzīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu