Andris Bulis zina: ja trūkst izdomas, par romantiku ir jāmaksā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Aktieris Andris Bulis sieviešu acīs ir viens no skaistākajiem un iekārojamākajiem latviešu aktieriem. Viņa izrādēs galvenokārt novērojamas daiļā dzimuma pārstāves, kuras nāk baudīt gan mākslu, gan vērot skaisto vīrieti.

Vasara ir romantisks laiks, siltums, putniņi, īsi svārciņi mudina gan vīriešus, gan sievietes vairāk pievērsties romantikai un domāt par mīlestību, noticēt tai un būt gataviem riskēt un ļauties mīlas spīlēm.

Andris Bulis iesaka ar otro pusīti uzkāpt Pētera baznīcā un apskatīt dažādus skaistus Rīgas skatus; ja vēl saule riet, vispār nav iedomājama skaistāka un romantiskāka vieta, kur to vērot.

Var doties dažādos izbraukumos, jo galvenais jau ir būt kopā un pārsteigt, ne iztērēt naudu.

«Par romantiku ir jāmaksā, ja trūkst izdomas; ja izdoma strādā, var pārsteigt vairāk un individuālāk, bet naudu ieguldīt citās lietās. Nākamgad plānoju ar otro pusīti doties romantiskās vakariņās «Dinner in the sky», vērot saulrietu, dzert šampanieti. Kaut gan neesmu augstuma un vēja mīļotājs, sajūtas kopā ar savu cilvēku varētu būt īpašas,» smaida Andris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu