AKKA/LAA nodibinājusi «Autora stipendiju»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Biedrība «Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūra/Latvijas Autoru apvienība» (AKKA/LAA) nodibinājusi «Autora stipendiju», informēja AKKA/LAA.

«Autora stipendiju» finansējumu nodrošinās AKKA/LAA Kultūras un izglītības fonds. Stipendiju konkurss tiks rīkots divas reizes gadā, un stipendijas ir iecerētas kā atbalsts tiem Latvijas autoriem, kas jau saņem no AKKA/LAA par savām autortiesībām iekasēto atlīdzību un ir gatavi radīt jaunus darbus.

Stipendija tiks piešķirta individuālam autoram konkrēta darba īstenošanai. Pieteikumu iesniegšanas termiņš - katra gada 1.marts un 1.septembris, pieteikšanās tiks izsludināta vismaz vienu kalendāro mēnesi pirms iesniegšanas termiņa beigām, publicējot paziņojumu AKKA/LAA mājaslapā. Stipendiju skaitu ik gadu noteiks biedrības AKKA/LAA padome. Vienas stipendijas apmērs būs 700 eiro.

«Autoru stipendijas» nolikums atrodams AKKA/LAA mājaslapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu