Anna Rozīte ir velosipēdu piekritēja, kāpēc meitiņu ar velosipēdu nevizina? (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Televīzijas seja, raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte ir sportiskas dabas cilvēks, sieviete labprāt brauc ar velosipēdu, dodas pārgājienos, braukā ar skrituļslidām, skrien krosus, sports lieliski atslābina un palīdz saglabāt lielisku fizisko formu.

Raidījuma «Kinomānija» vadītāja Anna Rozīte ir aktīva dzīvesveida piekritēja: velosipēds, skrituļslidas, skriešana, ūdensslēpes un pārgājieni ir viņas dzīves sastāvdaļa. Anna ne tikai labprāt ar to visu nodarbojas ģimenes un draugu lokā, bet piedalās arī dažādās sacensībās.

Foto: Sejas.lv

«Daudzi uzskata, ka, siltam laikam sākoties, Rīgā visai ģimenei kopā nav ko darīt, ja nu vienīgi iekštelpās. Reti kad kāds aizdomājas, ka Rīgā vasarā var darīt daudzas foršas, aktīvas lietas un tajā pašā laikā būt kopā ar ģimeni. Rīgas velomaratonā ir speciāla ģimeņu distance, tikai sešpadsmit kilometri, tos visi var nobraukt, turklāt pavadot laiku kopā,» smaida Anna.

Foto: Sejas.lv

Pati Anna atzīst, ka tā regulāri ar riteni ir sākusi braukt tikai pēdējos gados. Tomēr ikdienā pārvietojas ar automašīnu, bet brīvdienās cenšas maksimāli daudz braukt ar riteni un pēc iespējām piedalīties arī dažādās velosipēdu sacensībās.

Foto: Sejas.lv

Par spīti tam, ka pašai Annai ir bērniņš, viņa to vēl nevadā ar velosipēdu, jo baidās to darīt, bailes rodas no fakta, ka jaunā māmiņa nekad nav mēģinājusi braukt ar velosipēdu kopā ar meitiņu Emīliju, bet ir apņēmusies to iemācīties un darīt.

«Man nav velosipēda vadītājas tiesību, lai brauktu, der jebkādas ceļa satiksmes dalībnieka tiesības, man ir autovadītāja tiesības, un ar tām varu braukt legāli arī ar riteni. Bet jā, uzskatu, ka vajadzīgas jebkuras no tiesībām, jo te jau ir stāsts nevis par dokumentu, bet gan par ceļu satiksmes noteikumu pārvaldīšanu, kas ir svarīgs drošības arguments,» skaidro Anna.

Foto: Sejas.lv

Ja sievietei būtu jāizvēlas pārvietoties ar velosipēdu vai skrituļslidām Anna izvēlētos velosipēdu, jo ar skrituļslidām vēl tik labi nebrauc, kā viņai gribētos. Rozītei ir mērķis tuvākajos gados iemācīties braukt ar slidām stabili un kvalitatīvi.

Foto: Sejas.lv

«Aicinu visas ģimenes un aktīvas atpūtas piekritējus 1.jūnijā piedalīties Rīgas velomaratonā, īpaši manis pārstāvētajā tirdzniecības centra «Spice» ģimenes braucienā. Es domāju, ka tas būs foršs piedzīvojums mums visiem kopā,» tā Rozīte.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu