Pamelai Andersonei nelietot alkoholu ir būtiskāk, nekā saglabāt draudzību (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pamela Andersone pārtrauc kontaktu ar labāko draugu, fotogrāfu Deividu Lakapellu, jo viņš nerespektēja viņas alkohola atturību. Aktrise ar fotogrāfu apmeklēja kopā pasākumus, izklaidējās, iedzēra, bet, kopš Pamela nelieto alkoholu, viņai ir grūti kontaktēties ar vīrieti, kurš nepārtraukti viņai piedāvā iedzert.

Pēdējā laikā aktrise Pamela Andersone ne tikai ir mainījusi matu sakārtojumu, bet arī atteikusies no alkohola lietošanas, sieviete stignri turas pie sava lēmuma un nelieto alkoholu, pat ja tas nozīmē atteikties no labākā drauga.

Pamela no savas draugu listes ir izmetusi ne tikai slaveno fotogrāfu, bet vēl citus cilvēkus, jo nevēlas vairāk plūst pa dzīvi, bet vēlas to baudīt.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise noliedz, ka nespēj būt tuvumā cilvēkiem, kuri lieto alkoholu. Viņai vienkārši ir apnicis, ka visi piedāvā dzērienus, smejas par viņas lēmumu nedzert un mēģina lauzt viņas apņēmību.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu