Filmai «Trakais Makss: Skarbais ceļš» iznāks turpinājumi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Austrāliešu kinorežisors Džordžs Millers apstiprinājis, ka tikšot uzņemti filmas «Mad Max: Fury Road» («Trakais Makss: Skarbais ceļš») turpinājumi. Postapokaliptiskā piedzīvojumu filmu franšīze aizsākās pirms vairāk nekā 30 gadiem. 1979. gadā iznāca filma «Mad Max» ar Melu Gibsonu galvenajā lomā, un 1981. un 1985. gadā tai sekoja vēl divas filmas.

Ceturtā kinolente «Mad Max: Fury Road», kurā galvenā loma bija uzticēta aktierim Tomam Hārdijam, iznāca pagājušonedēļ. Kinolente saņēma slavinošas atsauksmes. Līdz šim tās ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros sasnieguši 110 miljonus ASV dolāru (96,6 miljonus eiro).

Svētdien Millers tviterī solīja, ka sērija turpināšoties ar jaunām filmām. «Paldies par visiem labajiem vārdiem, kas uzrakstīti un pateikti par filmu. Tās uzņemšana mums sagādāja daudz prieka. Gaidiet Maksu atgriežamies!» rakstīja režisors.

Vēlāk Millers paskaidroja, ka «Mad Max: Fury Road» esot pirmā daļa filmu triloģijā.

«Mums jau ir viens scenārijs un garais stāsts,» Millers atklāja sarunā ar radio žurnālistu Džefu Goldsmitu. «Veidojot stāstus par varoņu pagātni, stāsts paplašinājās.»

Millers sacīja, ka jaunajai kinolentei esot dots nosaukums «Mad Max: The Wasteland», taču lūdza nejautāt viņam par izdošanas datumu. «Es pabeidzu iepriekšējo filmu pirms 12 dienām! Tas ir tāpat kā sievietei uzreiz pēc dzemdībām pajautāt, kad gaidāms nākamais bērniņš,» jokoja režisors.

Hārdijs jau iepriekš paziņojis, ka esot parakstījis līgumu par galvenās lomas spēlēšanu vēl trīs «Mad Max» filmās, ja tādas tikšot uzņemtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu