Lielbritānijas premjers ēd hotdogu ar nazi un dakšiņu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas premjerministra Deivida Kamerona (David Cameron) centieni tuvināties tautai viņa Konservatīvās partijas vēlēšanu kampaņas laikā cieta neveiksmi, jo viņš ēda hotdogu, lietojot nazi un dakšiņu. Kamerons pirmdien apmeklēja vēlētāju bārbekjū pikniku, ģērbies vienkāršās drēbēs un iedzerot alu kopā ar pārējiem. Viņa tēlu tomēr sagrāva ķeršanās pie naža un dakšiņas, lai apēstu hotdogu.

Laikraksti un sociālie mediji demonstrēja fotogrāfiju ar Kameronu hotdoga ēšanas procesā kā pierādījumu, ka viņš ir pompozs un augstprātīgs, lai gan Konservatīvā partija mēģina atbrīvoties no šāda tēla.

«Deivids Kamerons nezina, kā ēst hotdogu,»

konstatēja bezmaksas periodiskais izdevums «Metro».

«Es nemēģināšu slēpt faktu, ka esmu elegants,» bija teikts avīzes «Daily Mail» raksta virsrakstā, kuru ilustrēja šī fotogrāfija.

«Kāds cilvēks ēd hotdogu ar nazi un dakšiņu?» jautāja laikraksta «The Times» žurnālists Deivids Džeks.

«Es tāpat rīkojos ar bigmaku «McDonalds» restorānā, pirms palūdzu vīnu sarakstu,» pajokoja «Twitter» lietotājs Pīters Smits.

Opozīcijā esošā Leiboristu partija ir ilgi kritizējusi Konservatīvo partiju kā tādu, kas valda bagāto un vareno interesēs.

Kamerons ir paziņojis, ka neatteiksies no augstākās sabiedrības akcenta, lai mēģinātu iegūt vēlētāju balsis, un arī negrasās atvainoties par savu «privileģēto audzināšanu» un «elegantā skolā» iegūtu izglītību.

Kamerons tāpat kā prinči Viljams un Harijs un daudzi citi britu valdošās šķiras pārstāvji ir izglītojies Ītonas koledžā.

Lielbritānijā 7.maijā ir paredzētas parlamenta vēlēšanas, kurās gaidāma sīva sāncensība starp leiboristiem un konservatīvajiem.

Leiboristu līderis Eds Milibends agrāk izgāzās ar neveiklu mēģinājumu apēst bekona sendviču.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu