Kamerona Diaza jūtas labi, esot viena, vīrietis nav vajadzīgs (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrises Kameronas Diazas draugi mēģina viņu savest kopā ar kādu vīrieti, lai aktrise nebūtu vientuļa, tas nepatīk populārajai komēdiju filmu aktrisei, un viņa dusmojas, jo neizdodas iegalvot draugiem, ka jūtas lieliski arī viena, bez vīriešiem.

Aktrisei Kameronai Diazai ir jau četrdesmit viens gads, un viņa nekad nav bijusi precējusies, kā arī viņai nav bērnu, bet aktrise jūtas labi, esot viena.

Aktrise jau vairākus gadus nopietni nav satikusies ar nevienu vīrieti, jo nav satikusi nevienu, kurš viņā izraisītu interesi.

Kameronai ir apnicis stāstīt draugiem, ka viņai bankas kontā ir piecdesmit miljoni, ja viņa vēlēsies kādu vīrieti, viņai ir līdzekļi, lai to dabūtu.

Arī par bērnu trūkumu savā dzīvē aktrise nebēdā, jo nemaz nav droša, ka vēlas bērnus, savas emocijas viņa atdod saviem sunīšiem, draugiem un jūtas laimīga.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu