Ceļvedis: Eirovīzijas atlase, Daņiļēviča «Barčiks», «Pūt, vējiņi»... (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziema neskopojas ar sala kniebieniem degunā, tāpēc nav ko saldēties - šīs brīvdienas varam pavadīt arī siltās un omulīgās telpās! Šajās brīvdienās tieši izrādes birs kā no pārpilnības raga, bet, ja seko līdzi «Eirovīzijai», tad saaicini draugus uz līdzi jušanas pasākumu pie TV. Arī kinogardēžiem būs ko vērot!

PASĀKUMI UN KONCERTI

Eirovīzijas atlases koncerti

Foto: publicitātes

www.eirovizija.lv.

Rīgā svētdien leģendārā īru ģimenes grupa «Clannad»

Foto: publicitātes

Daņiļeviča 50 gadu jubilejas izrāde «Barčiks»

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

IZRĀDES

«Bask@bols.lv» un «Taureņi ir brīvi» viesosies Rīgā

Foto: publicitātes

«Taureņi ir brīvi» (rež. R.Suhanovs) vēsta par puisi Donu, kurš atbrīvojies no savas labās, bet valdonīgās mātes rūpēm un no bagātas savrupmājas pārcēlies uz Ņujorkas bohēmas un imigrantu rajonu, lai nodotos mūzikai. Iepazīšanās ar kaimiņu meiteni Džilu atklāj viņam nebijušu izjūtu pasauli, sniedz jaunu spēku, bet sagādā arī sāpes. Un ļauj sarakstīt dziesmu par taureņiem. Lomās: Mārtiņš Meiers, Inese Pudža vai Rūta Dišlere, Dace Eversa un Kārlis Neimanis.

«Bask@bols.lv» (rež. R.Vaivars) atraktīvā sarunā aicina atbildēt uz jautājumiem: Vai, atdodot sevi simtprocentīgi sirdslietai, kaut kas paliek pāri arī dzīvei? Kā sevi sagatavot smagam, mērķtiecīgam darbam? Cik viegli ir izšķirties starp efektīgu trīspunktnieku un sīvu cīkstiņu zem groza? Vai no citiem iespējams prasīt to pašu, ko no sevis? Ko iespējams mācīties no nodevības? Šos un citus jautājumus izrādē iztirzās aktieris Rihards Jakovels, iejūtoties gan pavisam jauna cilvēka, gan nopelniem bagāta trenera lomā.

«Pūt, vējiņi!» jubilejas izrāde un viesizrādes Rīgā

Foto: publicitātes

Alvja Hermaņa «Tēvi» Rīgas kinostudijā

Foto: publicitātes

KINO

Ķīniešu mīkla/Casse-tête chinois (2014)

Žanrs: Komēdija, drāma, romantika

Foto: publicitātes

Amerikāņu afēra/American Hustle (2013)

Žanrs: Drāma, detektīvfilma

Foto: publicitātes

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu