Foto: Midltone apmeklē svētku dievkalpojumu (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Sekojot senai tradīcijai, Ziemassvētku rītā hercogiene Keita Midltone un viņas vīrs, princis Viljams pievienojās karalienei Elizabetei II un princim Harijam, lai apmeklētu svētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā.

Karaļnama pārstāvjus Anglijas iedzīvotāji sagaidīja pie baznīcas ar ziediem, no kuriem lielākā daļa tika nevis valsts galvai karalienei Elizabetei, bet gan viņas mazdēla sievai Keitai Midltonei. Karaļnama pārstāvjus pie baznīcas sagaidīja vairāk nekā trīs tūkstoši iedzīvotāju.

Midltone, kā jau ierasts, bija ģērbusies atbilstoši gājienam uz baznīcu, turklāt neatkāpjoties no stila normām. Hercogienei mugurā bija dizainera Aleksandra Makvīna darināts mētelis un galvā Džīnas Fosteres cepure.

Keita vienmēr ir izcēlusies ar savām īpašajām galvasrotām, arī šī cepure nebija izņēmums.

Keita Midltone padalījās arī ar cilvēkiem par to, kāds Ziemassvētku rīts bijis princim Džordžam, jaunā māmiņa stāstīja, ka princis bija vairāk ieinteresēts dāvanu iesaiņojuma noplēšanā nekā pašās dāvanās. Šāds apgalvojums ļaudīs izraisīja smieklus.

Troņmantnieka tēvs princis Viljams piebilda, ka nespēj vien sagaidīt nākamos Ziemassvētkus, kad Džordžs būs jau lielāks un sapratīs ko vairāk.



Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu