Aktieris Breds Pits atsakās runāt par savu 50. dzimšanas dienu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

18. decembrī populārais aktieris Breds Pits nosvinēja savu piecdesmit gadu jubileju. Aktieris nevēlas runāt par dzimšanas dienu, jo nav to svinējis, bet pavadījis laiku filmēšanas laukumā.

Aktieris nav vēlējies svinēt apaļo jubileju un aizliedza mīļotajai un bērniem rīkot jebkādus pārsteigumus. Sešu bērnu tēvs jūtas depresīvi, jo ir sasniedzis tik lielu vecumu.

Aktierim arī nav laika nodoties svinībām, jo darbs jaunajā kinofilmā «Fury», kuras pamatā Otrā pasaules kara notikumi, ris ilgas filmēšanas stundas.

Tā kā aktieris filmējas Londonā, pie viņa nav arī ģimenes locekļi, bet par to aktieris nebēdā, nedēļas nogalē viņš dodas uz Austrāliju satikt savu ģimeni un tur tikai mīļotās un bērnu lokā atzīmēt savu īpašo dienu.

Arī Ziemassvētkos gan Breds Pits, gan Andželīna Džolija strādās un nebūs kopā, tāpēc pāris ir nolēmuši rīkot speciālus ģimenes Ziemassvētkus janvārī.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu