Foto: Keita Midltone mazā, melnā vakarkleitā iziet sabiedrībā bez vīra (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Prinča Viljama sieva, hercogiene Keita Midltone izskatījās satriecoši, mazā, melnā vakarkleitā apmeklējot «SportsAid» labdarības vakariņas. Jaunā sieviete ar augsti paceltu galvu soļoja pa sarkano paklāju un nemaz neizjuta vīra trūkumu pie sāniem.

Kembridžas hercogiene Keita Midltone demonstrēja savas tvirtās kājas, pateicoties melnajai mežģīņu kleitai un melnajām «Jimmy Choo» laiviņveida kurpēm.

Jaunās māmiņas šīs ziemas krāsa ir melnā, jo gandrīz visi viņas tērpi, ar kuriem viņa iziet sabiedrībā pēc dēla prinča Džordža piedzimšanas, ir tieši šajā krāsā.

Midltone pasākumā ieradās viena, jo viņas vīrs princis Viljams palika mājās ar dēlu, pāris mēģina audzināt dēlu bez pārāk lielas auklīšu iesaistes.

Jaunā sieviete pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja, runāja ar atnākušajiem viesiem un baudīja vakaru. Kā nekā viņa ir «SportsAid» patronese. Organizācija sniedz finansiālu atbalstu talantīgiem sportistiem viņu karjeras sākumā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu