Keita Midltone atklāj savu tievā auguma noslēpumu (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Hercogiene, prinča Viljama sieva pēc mazā prinča Džordža piedzimšanas ļoti ātri atguva formu un izskatās satriecoši. Sieviete beidzot ir atklājusi savu tvirta auguma, tieva vidukļa noslēpumu, un tā nebūt nav diēta.

Apmeklējot pēdējos saviesīgos vakarus, tādus kā prinča Džordža kristības, «Hedge funds benefit gala» labdarības akciju un Armijas veterānu dienas pasākumus, hercogiene katrā no šiem pasākumiem izskatījās arvien tievāka un tievāka.

Keita Midltone apstiprinājusi, ka neievēro diētas, bet pēc dzemdībām lieko svaru zaudējusi, jo reizi nedēļā pie viņas uz privātu nodarbību ierodas jogas meistars.

Joga palīdz Midltonei ne tikai atslābināties, bet arī nomest liekos kilogramus.

Savu perfekto augumu Midltone izrādīja Armijas veterānu dienas ietvaros, kuru svinēja kopā ar vīru, princi Viljamu un Britu armijas leģionāriem.

Anglijas armija izklaidēja cilvēkus ar dažādiem kara imitācijas demonstrējumiem, kā arī ar prinča un hercogienes palīdzību vāca ziedojumus, lai armijas veterāni spētu dzīvot normālu dzīvi.

Keita ar princi Viljamu pārvietojās pa Londonas ielām 1960. gadā ražotā autobusā.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu