Keita Midltone pilnībā pārveido ģimenes mājvietu (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Esot bērna gaidībās, veselīga dzīvesveida piekopšana nav vienīgais, ko Keita Midltone paveikusi. Hercogiene atjaunojusi ēku, kurā dzīvo jaunā ģimene, un vadījusi visus remontdarbus.

Lai izveidotu tādu ģimenes mājvietu, par kādu Keita sapņojusi, remontdarbi prasījuši astoņpadsmit mēnešus laika.

Mājvietas iekārtojums Keitai izdevies ļoti skaists, viņas dizains lieliski raksturo karalisko ģimeni.

Midltone visas nama divdesmit istabas iekārtojusi antīkā stilā, mēbeles sieviete izvēlējusies jau no namā esošajām, tās apvienojot ar dažādu antikvariātu piedāvātajām relikvijām.

Ģimene dzīvo princeses Margarētas bijušajā namā, Midltone, to iekārtojot, pielikusi savus personīgos stila izjūtas elementus.

Kā īpašāko vietu visā namā var minēt bērnistabu, kura padarīta īpaša, pateicoties prinča Viljama bērnības lietām. Tas ļaus mazajam princim Džordžam būt tuvāk tēvam viņa prombūtnē.

Visā mājā izvietoti gaisa kondicionētāji, bezvadu internets, iekārtotas trīs virtuves un pat panikas istaba.

Ieejot karaļnama mājā, ikviens jūtas droši kvalitatīvās drošības sistēmas dēļ, kā arī mājīgā iekārtojuma dēļ.

Veidojot ģimenes mājas iekārtojumu, Midltone saglabāja senās detaļas, ieskaitot kroņu simboliku.

Istabu krāsošanai Keita izmantoja bēšīgos toņus un gaiši zilos, debesu toņus. Hercogiene uzskata, ka gaišie toņi ienes gaismu ikvienā namā.

Lai padarītu mājvietu piemērotu karaliskajai ģimenei, Midltone par 50 000 dolāru iegādājusies divas deviņpadsmitā gadsimta korintiešu lampas un persiešu paklāju. Visas iegādātās lietas rotā vestibilu.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu