Alla Pugačova un Maksims Galkins kļuvuši par dvīņu vecākiem (54)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Komsomolskaja Pravda

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova (64) un parodiju meistars Maksims Galkins (37) kļuvuši par dvīņu – meitenes un puisēna vecākiem. Priecīgo notikumu aizvadītajās brīvdienās Alla un Maksims nosvinējuši savā pilī, kas atrodas Piemaskavas «mājiņu» ciematiņā Grjazi.

Par šo priecīgo notikumu Krievijas medijam «Komsomolskaja Pravda» pavēstījuši strādnieki, kas lepnajā Pugačovas un Galkina pilī iekārtoja bērnu istabu ar šūpuļiem. Tiesa gan, istaba bērniem jau bija paredzēta no brīža, kad Galkins cēla šo iespaidīgo pili.

Foto: Komsomolskaja Pravda

Krievijas zvaigžņu pārim Allai Pugačovai un Maksimam Galkinam tikt pie dvīņiem palīdzējusi surogātmāte. Taču abi mazuļi ir Allas un Maksima bioloģiskie bērni. Laulātais pāris jau sen sapņoja par bērniem.

Dubultajā priekā Alla un Maksims, sagaidot pasaulē savus bioloģiskos bērnus, dalījās tikai ar saviem vistuvākajiem cilvēkiem – Allas meitu Kristīni Orbakaiti, ģimenes draudzeni Alīnu Rēdel un Maksima brāli Dmitriju.

Foto: Komsomolskaja Pravda

Savukārt citi zvaigžņu pāra draugi par šo priecīgo notikumu uzzināja tikai aizvadītajās brīvdienās, kad Alla un Maksims aicināja viesus vakariņās savā pilī.

64 gadus vecā Alla Pugačova ar 37 gadus veco Maksimu Galkinu ir kopā vairāk nekā 12 gadus.2011. gadā katoļu Ziemassvētku priekšvakarā Alla un Maksims viens otram teica jāvārdu un apprecējās.

«Visi zina, ka pēdējos desmit gadus es dzīvoju kā pasakā ar savu mīļoto. Man ir paveicies. Es dzīvoju ar vīrieti, kurš mani mīl tādu, kāda es esmu. Esmu ļoti laimīga ar Maksimu,» pēc kāzām atzina primadonna.

Pavisam nesen presē izplatījās runas, ka Alla un Maksims ir pašķīrušies. Tiesa gan, tās izrādījās tikai baumas. Kamēr ļaudis baumoja, Alla un Maksims gatavojās kļūt par vecākiem.

Īpaši tad, kad Allas bijušais vīrs – Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs, pateicoties surogātmātei, kļuva par divu bērnu tēti, mediji interesējās, vai arī Alla un Maksims nav domājuši šādā veidā kļūt par vecākiem. Primadonna toreiz atzina, ka neko sliktu šajā faktā nesaskata. Arī Maksims nesen intervijā atzinis, ka ir labi, ja šādā veidā cilvēki var kļūt laimīgi un tikt pie mazuļa.







Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu