Jaunā laikā atgriežas raidījums «Tikai ar ielūgumiem» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Rudens sezonā ar jaunu ētera laiku un studiju atgriezīsies izklaidējošais raidījums par slavenību dzīvi Tikai ar ielūgumiem. To kā ierasts vadīs atraktīvie un šarmantie aktieri Intars Rešetins un Gints Grāvelis. Arī šajā sezonā raidījuma vadītāji sev raksturīgā dabiskā humora manierē atklās interesantus stāstus par Latvijas slavenībām, piemēram, par Maestro Raimondu Paulu un Ati Auzānu.

Jaunumu birums

Jaunā TV3 raidījuma Tikai ar ielūgumiem sezona sāksies ar vairākiem jaunumiem. Pirmkārt, raidījuma vadītāji Gints Grāvelis un Intars Rešetins jeb, kā viņi raidījumā sevi dēvē, -

Inča un Ginča skatītājus uzrunās no jaunas studijas,

kas speciāli raidījuma vajadzībām iekārtota. Otrkārt, gaidāma arī pavisam jauna iepirkšanās spēle, un, treškārt, ikreiz raidījumos arī skatītājiem tiks dota iespēja iesaistīties jeb izteikt vērtējumu par kādu no slavenībām.

Viesosies pie Maestro R.Paula

Tikai ar ielūgumiem producents Kristaps Valdnieks atklāj: «Jaunajā sezonā raidījumā būs teju visas jau iepriekš iepazītās rubrikas, bet tās būs papildinātas, lai Tikai ar ielūgumiem būtu vēl interesantāks. Jau pirms laba laika esam sākuši filmēt interesantus stāstus jaunās sezonas raidījumiem,

esam paviesojušies Maestro Raimonda Paula īpašumā, ielūkojušies Ata Auzāna brīvdabas kāzu ceremonijā

, uzzinājuši, kurš politiķis veiksmīgi startējis modes industrijā, un kopā ar slavenībām pabijuši vēl daudzās un dažādās situācijās. Savukārt raidījuma vadītāji solās būt vēl jautrāki!»

Raidījuma Tikai ar ielūgumiem vadītāji Intars Rešetins un Gints Grāvelis par jauno sezonu saka: «Nekas tā neuzlabo garastāvokli kā pozitīvas emocijas, tāpēc mēs tās centīsimies sagādāt arī šajā sezonā. Mēs vienmēr esam par jautrību un gribam, lai tas laiks, ko pavadīsim kopā ar TV3 skatītājiem, liktu viņiem pasmaidīt.»

Kā gan bez izjokošanas?!

Smieklu un jautrības netrūks, skatoties Tikai ar ielūgumiem sižetu, kurā tāpat kā vienmēr tiks izjokota kāda Latvijas slavenība. Daļa no jaunās sezonas izjokošanām ir jau tapušas, un var atklāt, ka tās sagādājušas smieklīgus brīžus ne vienai vien slavenībai. Par laimi, lielākajai daļai Latvijā iecienīto un iemīlēto personību ir laba humora izjūta un, uzzinot, ka viņus izjokojis Tikai ar ielūgumiem, ir pratuši pasmieties par piedzīvojumu.

Nepalaidiet garām jauno Tikai ar ielūgumiem sezonu no 15.oktobra otrdienās 22:00 TV3!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu