Grandiozā modes žurnāla piecu gadu jubilejas balle (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Populārais žurnāls «L`Officiel» ar grandiozu ballīti 27. septembra vakarā atzīmēja savu piecu gadu jubileju. Tieši tik ilgu laiku glancētais modes žurnāls ir pieejams Latvijā. Uz balli, kura notika Hotel Grand Palace pulcējās viss modīgais Latvijas sabiedrības krējums.

Uz balli viesi ieradās ievērojot glancētā žurnāla ieteikto ģērbšanās ievirzi un tikai retais viesis bija novērojams bez īpašas cepures vai galvas rotas. Viesi bija padomājuši, lai viņu galvas rota vai cepure izceltos uz pārējo fona.

Foto: Nauris Garkaklis

Tika apspēlēti putnu motīvi, ziedu motīvi, dažādas celtnes un pat domino kauliņi. Toties, dāmas gados pārsvarā greznoja savu galvas segu ar skaistām sprādzēm, diadēmām vai stīpiņām.

Glancētais modes izdevums bija parūpējies arī par loteriju, kurā viesi, iemetot vizītkartes lielā traukā, varēja savā īpašumā iegūt kādu no piecām Latvijas dizaineru radītajām galvas rotām.

Foto: Nauris Garkaklis

Par viesu atpūtu un izklaides daļu rūpējās soul un džeza mūzikas grupa «Pieneņu vīns». Grupas priekšnesumus viesi uzņēma ar lielām ovācijām.

Ciemiņiem bija iespēja vērot arī dažādas modes skates, kuras parādīja glancētā preses izdevuma rudens modes tendences.

Kā jau īstā ballē, arī šajā, līdz pat rīta gaismai viesiem bija iespēja baudīt šampanieti, vīnu, dažādas izmeklētas uzkodas un pat mazas konfektītes.

Foto: Nauris Garkaklis

Viesu vidū bija tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā operdziedātāja Inese Galante, televīzijas seja Agnese Vārpiņa, dziedātāja Natālija Tumševica, televīzijas seja un modes eksperte Maija Silova, radio geiša Ieva Adams, dziedātāja Kamilla, modelis Jaroslavs Barišņikovs, uzņēmēja Una Ulme un daudzi citi.

Kā jau dzimšanas dienā, arī glancētais modes izdevums bija parūpējies par milzīgu svētku torti, kura izskatījās kā auduma blāķis, tādā veidā parādot žurnāla saistību ar modi.

Sākoties neformālajai daļai par mūziku rūpējās dziedātājs un dīdžejs Markus Riva, kura spēlētā mūzika lika viesiem aizmirst par papēžiem, nestabilajām galvas rotām un mesties trakos deju ritmos.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu