Fabrikante Evija atklāj, ko patiesībā piedzīvojusi TV šovā (57)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evijas Krūmiņas privātais arhīvs

Šīs nedēļas sākumā TV šova «Jaunā talantu fabrika» telpas pameta rīdziniece Evija Krūmiņa, kura atsūtījusi dzīvesstila portālam «Sejas» vēstuli, atklājot tajā savas sajūtas un emocijas, ko piedzīvojusi, piedaloties muzikālajā realitātes šovā.

Pilnībā publicējam «Jaunās talantu fabrikas» dalībnieces Evijas Krūmiņas pārdomas par TV šovu. «Tā kā manus komentārus neviens nav jautājis, veidojoties mākslīgi uzpūstai ažiotāžai un godu un cieņu aizskarošam tēlam, nosūtu savu skatījumu par šova telpās notikušo, kā arī patieso gaisotni dalībnieku savstarpējās attiecībās,» «Seju» redakcijai adresētajā vēstulē teic Evija.

Viņa raksta, ka par dalības pārtraukšanu šovā neskumst, jo klusa vēlēšanās atgriezties ierastajā ikdienā viņā mitusi jau vairākas dienas. Taču šova dalībnieci ļoti pārsteigusi pārējo dalībnieku sagrozītā informācija par šova telpās notiekošo, kā arī tendence svarīgu informāciju pārrunāt aizmuguriski.

«Šovā iegāju kā jauniem kontaktiem atvērts cilvēks, jo ar šādu pārliecību dzīvoju arī ikdienā. Ir jāprot pieņemt dažādas personības un viedokļi, neuzspiežot savējo. Pēc šī principa veidoju attiecības ar pārējiem fabrikantiem, lai gan jau pirms ieiešanas šovā jutu, ka dziļāka draudzība ar lielāko daļu dalībnieku neveidosies, jo neesam uz viena viļņa.

No malas skatoties, tas varētu atgādināt iedomību, tomēr tā nebūt nav! Arī reālajā dzīvē nemetos par sirdsdraudzeni katram jauniepazītam cilvēkam. Ja ir kopīgi uzskati, vērtības un dzīves pieredze, tad attiecības dabiskā ceļā laika gaitā veidosies dziļākas. Manā gadījumā tas notika ar dažiem šovā esošajiem cilvēkiem, bet ar pārējiem izvēlējos ieturēt neitrālu pozīciju, neliekuļojot un neveidojot samākslotu tuvību.

Tā iemesls varētu būt atšķirīga dzīves skola un gadu starpība. Kādās pārrunās pat biju samērā pārsteigta, uzzinot, ka vidējais dalībnieku vecums ir aptuveni 20 gadu. Brīžam jutos vairāk nekā trīs gadus vecāka, šova telpās bieži vien jūtamās bērnišķības dēļ, un arī tas mūsu attiecībām par labu noteikti nenāca,» tā Evija.

Šīs nedēļas sākumā Eviju Krūmiņu izbalsoja no TV muzikālās realitātes šova "Jaunā Talantu Fabrika"
Šīs nedēļas sākumā Eviju Krūmiņu izbalsoja no TV muzikālās realitātes šova "Jaunā Talantu Fabrika" Foto: Evijas Krūmiņas privātais arhīvs

Noskatoties pārrunu video, jutos šokēta, redzot, kā dalībnieki savu nostāju pauduši man aiz muguras un piekopj to arī savās ikdienas attiecībās. Vai tiešām pietrūka drosmes visu noskaidrot aci pret aci? Tad izpaliktu tādas safabricētas muļķības kā iedomātu cepumu ēšana naktī, ko visticamāk čatā jokoties uzrakstījis kāds skatītājs, gan sašutums par picas šķēli, kas vienkārši nolikta brokastīm.

Arī vārda uzrakstīšana uz jogurta ir samērā klasiska kopmītņu tipa sadzīves iezīme. Ja kaut ko par pēdējo naudiņu nopērc un redzi, ka tas apēsts, tad nākošreiz parūpēsies, lai tā nenotiktu.

Tāpat mani reizēm šokēja pārējo dalībnieku attieksme pret kolēģiem, kas gatavojuši pusdienas. Nereti, pusdienu gatavotājam aizskrienot uz mēģinājumu, atstāts netika nekas, liekot pārtikt no ierastajām siera sviestmaizēm. Tad nu šādā vilku barā arī nācās izmantot vilku likumus,»smejas Evija.

Bijusī šova dalībniece atzīst, ka šis starpgadījums pēc iziešanas no šova viņu sākotnēji ļoti nomācis, jo bijis pilnīgā pretrunā ar patieso situāciju, radot nevajadzīgu un nepatiesu publicitāti. Tomēr meitene apņēmusies mazsvarīgām lietām, notikumiem un cilvēkiem neļaut ietekmēt savu noskaņojumu.

«Šovu vērtēju kā lielisku pieredzi gan muzikālā, gan psiholoģiskā ziņā. Šobrīd manās rokās ir visas iespējas turpināt sevi pilnveidot, un tās noteikti izmantošu, lai nākotnē manā vārdā runātu manis radītā un izpildītā mūzika,» teic Evija.

Komentāri (57)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu