"Okartes Skatuves" koncertā - "Jumpravas" dziesmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 1.oktobrī, plkst. 20.35 tiešraidē LNT, LMK un www.lmk.lv norisināsies LMK un OKartes veidotā muzikālā šova "Okartes Skatuve" ceturtais lielais koncerts. Šonedēļ dalībnieki metīs izaicinājumu mūzikas industrijai ar leģendārās grupas "Jumprava" dziesmu interpretācijām un sešām unikālām oriģināldziesmām, informē LNT pārstāve Ingūna Sermole.

Turpinot izcilu latviešu mūziķu daiļrades tematiku, šo sestdien, 1. oktobrī, koncerta pirmajā daļā dalībnieki izpildīs leģendārās grupas "Jumprava" dziesmas, pasniedzot skatītājiem tās jaunās mūziķu paaudzes skatījumā un izpratnē. Uz "OKartes Skatuves" izskanēs "Ziemeļmeita", "Prom no pilsētas", "Mākonis", "Vēlreiz" un citi grupas hiti.

Kā ierasts, koncerta otrajā daļā dalībnieki prezentēs savas oriģināldziesmas. Tieši šo koncerta daļu grupu fani gaida visvairāk, un tieši šī koncerta daļa visbūtiskāk nosaka grupu vietu izkārtojumu. Grupu "Jātnieki" tās dalībnieces Anetes Volmanes sarakstītā dziesma "Your Voice" trešajā koncertā dažu minūšu laikā pacēla no pēdējās uz otro vietu, ļaujot grupai no jauna saliedēties un atgūties pēc ilgstošajām iekšējām nesaskaņām. Neapšaubāmi, arī ceturtā koncerta oriģināldziesmas sagādās lielus pārsteigumus!

Dalībnieku sniegumu ceturtajā koncertā vērtēs un analizēs šova repertuāra konsultants Guntars Račs, kolorītais dziedātājs Intars Busulis un grupas "Jumprava" dalībnieks Aigars Grāvers. Vai dalībnieki šoreiz spēs tikt pāri mulsumam, izpildot dziesmas klātesošajam autoram?

Trešā "Okartes Skatuve" koncerta pārdoto biļešu apjomi uzrāda 316% izaugsmi, salīdzinot ar pirmo šova koncertu, sasniedzot 267 biļešu skaitu. Ceļoties pārdoto biļešu līmenim, būtiski ir mainījies arī dalībnieku honorāru lielums, sasniedzot vidēji 150,53 latus.

Turpinot augt fanu pieprasījumam koncertus apmeklēt klātienē, proporcionāli tiks palielināts pieejamo biļešu skaits. Diemžēl 109 biļetes netika nodotas mērķtiecīgam grupu honorāru balsojumam. Līdz ar to 40% biļešu ieņēmumi tika sadalīti visām grupām vienādi.

Atgādinām, ka, nododot savu biļeti par labu kādai grupai, ieņēmumi no šīs biļetes veido tieši attiecīgās grupas honorāru. Honorāru balsojumu urnas atrodas pie ieejas koncertā, Rīgas Kinostudijas 2. paviljonā.

Biļetes var iegādāties visās "Biļešu servisa" kasēs, www.bilesuserviss.lv un "Statoil" DUS.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu