Žurnāliste Ilze Nagla pamet LTV

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kā vēsta portāls "Kasjauns.lv", populārā Latvijas televīzijas žurnāliste Ilze Nagla pametusi Latvijas televīziju, un turpmāk ieplānojusi darboties sabiedrisko attiecību jomā. "Es to šobrīd nevaru komentēt, man ir jānostrādā vēlēšanu nakts, citas prioritātes man nav," "Kasjauns.lv" pauda Ilze Nagla, savu aiziešanu no LTV ne apstiprinot, ne noliedzot.

Nagla LTV nostrādājusi četrus gadus, un šis pirmsvēlēšanu laiks viņai bijis īpaši spraigs, vadot arī politiķu debates "Izvēlies nākotni!". Kā Ilze nesen atzinusi intervijā žurnālā "Marta", darba skrējiens ir patiešām traks,.

Žurnāliste vēlas atstāt darbu LTV zemā atalgojuma dēļ, liecina "Kasjauns.lv" rīcībā esošā informācija. Pagaidām raidījumu "De facto" vadīs Jānis Geste viens pats.

Intervijā žurnālam "Marta" Nagla teikusi: ""De facto" vadu jau vairāk nekā četrus gadus, un radošiem cilvēkiem ir vajadzīgas pārmaiņas, jauni izaicinājumi. Bet, ja atskatos uz šiem četriem gadiem, tad jāsaka, esmu ļoti gandarīta par to, kas ir paveikts."

Atgādināsim, ka pirms pāris gadiem policija Naglas mājās veica kratīšanu, izmeklējot Ivara Poikāna jeb Neo lietu – viņš pa VID datorsistēmā atstātu "caurumu" nosūknēja informāciju par atalgojumu valsts iestādēs un uzņēmumos, daloties šajās ziņās ar sabiedrību.

Toreiz policijas darbinieki konfiscēja arī Ilzes Naglas datoru un informācijas nesējus. Jāpiebilst, ka, protestējot pret veidu, kādā tika veikta kratīšana, Nagla iesniegusi prasību Eiropas Cilvēktiesību tiesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu