Dziedošās ģimenes piedzīvo popularitātes vilni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo svētdien, 11.septembrī, LNT rudens jaunās sezonas šovā "Dziedošās ģimenes" sacensību sāks visas 12 dziedošās un stiprās ģimenes, kas izturēja pusfinālu. Turpmākās divpadsmit nedēļas ģimenēm būs īpaši svarīgs uzdevums - parādīt sevi tā, lai varētu godam saukties par skanīgāko un stiprāko Latvijas ģimeni, piektdien informēja LNT raidījums "Tautas balss".

Jau pēc dalības pusfināla koncertos visas dziedošās ģimenes esot saņēmušas daudz atbalsta, mīļu vārdu kā no saviem kolēģiem, tā arī draugiem un kaimiņiem.

Liepiņu ģimenes pārstāve no Alojas intervijā raidījumam "Tautas balss" atzīst: "Pirmais man bija tas, ka jau pēc uzstāšanās koncertā es uzgāju augšā uz telpu, paskatos telefonā - īsziņas, zvani. Satieku draugu, kurš saka: tev no tā īsziņa, no tā un vēl šitā, tevi tas un tas apsveica! Un tad nākamajā dienā, man bija dzimšanas diena, kad iegāju portālā draugiem, man liekas, reti kuram apsveikumam nebija klāt piebilde: apsveicu ar dubultiem svētkiem!"

Takšānu ģimenes locekle no Seces pagasta pastāstīja: "Mēs ielikām video portālā draugiem.lv, un

man uzrakstīja kaimiņš, kurš dzīvo aiz sienas, un teica: tagad es saprotu, kāpēc tu mājās visu laiku aiz sienas dziedi!"

Dziedošo ģimeņu darba kolēģi pirmdienas rītos pie kafijas tases darbā apspriežot katru priekšnesumu.

„Par tērpiem man iedeva 10 balles, priecājās par Leldes skaisto frizūru. Viņas visu pateica tā kā ir, jo viņas man ir kritiķes! Un kritika vienmēr ir veselīga! Un viņas mani tik daudz atbalsta, ir visur ir līdzās, un viņas pateica visu, uz ko varētu nākamajā reizē vērst tā nedaudz uzmanību,” piedzīvotajā dalās Liepiņa.

Pēc pirmā pusfināla koncerta klasesbiedri un skolotāji savus novadniekus esot mājās sagaidījuši ar ovācijām un bučām, vēstīja „Tautas balss”. Puncule no Rēzeknes stāstīja:

„Iegāju es klasē, kur visi sagaidīja mani ar ovācijām, un skolotāja piecēlās kājās un mani sabučoja. Forši!

Tiešām patīkamas emocijas!”

Bet Taškāne no Seces pagasta intervijā piebilda: „Es mācos Skrīveros, un visi man nāk pretī un saka, ka labi nodziedāju. Un visi man jautā: kas tā mazā meitenīte, kas solo dziedāja? Arī mūzikas skolā, kur ir grupas stundas, skolotāja pastāsta nelielu ievadu un tad paskatās uz mani un saka: nu, Martiņ, stāsti, kā jums tur gāja?!”

Savukārt Bērziņu ģimenē no Saldus pievienoties dziedāšanai šovā apsverot pat otrs brālis. „Viņš nākamajā dienā mani satika, apsveica mūs un teica, ka baigi paticis šovs! Un es saprotu, ka viņš jau lēnām izrāda interesi par to, ka viņš varbūt kādreiz gribētu piedalīties šajā šovā. Jo sākumā bija tā: nē, nekādā gadījumā! Bet tagad izskatās, ka jā, kaut kas jau briest,” atklāja Bērziņi.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu