Esplanādē demonstrēs Vudija Alena filmu «Romai - ar mīlestību»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014» šovakar, kārtējā Eiropas filmu vakarā, plkst.22 būs skatāma Vudija Alena (Woody Allen) 2012.gadā uzņemtā filma «Romai - ar mīlestību» («To Rome With Love»), informē nodibinājumā «Rīga 2014». Pirms filmas ievadvārdus teiks kinokritiķe Daira Āboliņa. Filma būs angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā. Ieeja bez maksas.

Alena romantiskajā komēdijā «Romai - ar mīlestību» savijas vairāki komiski un romantiski stāsti. Filma stāsta par kāda pazīstama amerikāņu arhitekta gaitām, vēlreiz izdzīvojot savu jaunību, par vidusmēra romieti, kurš pēkšņi ir kļuvis par Itālijas lielāko slavenību, par jaunu pāri no provinces viņu romantiskajos randiņos un amerikāņu operas direktoru, kurš cenšas dabūt dziedošu apbedīšanas biroja īpašnieku uz operas skatuves.

Filmā darbojas tādas zvaigznes kā Penelope Krusa, Aleks Boldvins, Elēna Peidža, Džese Eizenbergs un citi. Arī pats režisors un scenārija autors Vudijs Alens atgriežas uz lielā ekrāna.

Kā ziņots, katru trešdienas vakaru kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014» tiek demonstrētas dažādas Eiropas valstu filmas - tās ir populāras, atzītu Eiropas režisoru veidotas filmas, pārstāvot visplašāko žanru klāstu - drāmas, melodrāmas un komēdijas -, tādejādi ļaujot iepazīt daudzveidīgo Eiropas kino pieredzi un kopīgi gatavojoties pēc gada Rīgā gaidāmajai Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonijai. Filmu vakaru kino izlasi veido kinokritiķes Dita Rietuma un Daira Āboliņa.

Savukārt sestdienu vakaros radoši informatīvajā telpā «Esplanāde 2014» tiek rādītas Latvijas kinofilmas.

«Esplanāde 2014» ir atvērta katru dienu no plkst.12 līdz 20.14 vai līdz pasākuma beigām. Visi pasākumi radoši informatīvajā telpā «Esplanāde 2014» notiek bez maksas. Plašāka informācija un tuvāko pasākumu programma pieejama kultūras portālā «www.riga2014.org».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu