Trīs mūsdienu britu ģimeņu piedzīvojumi dažādos vēstures posmos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piecu sēriju garumā varēsiet iepazīt un izprast, kāda ģimenes dzīve bija dažādos vēstures posmos un ar kādām grūtībām cilvēkiem ir nācies saskarties. Trīs mūsdienu britu ģimenes ir piekritušas piedzīvot uz savas ādas tās sadzīves problēmas un situācijas, kādas bija viņu senčiem. Skatītāji varēs sekot līdzi šiem notikumiem un izvērtēt, kurš ir bijis labvēlīgākais periods.

Vēsturiskās daudzsēriju filmas Atpakaļ laikā – ģimenes dzīve (Turn Back Time: The Family, 2012. gads) veidotāji trīs britu ģimenes Medouzus, Teilorus un Goldingus no mūsdienām aizved atpakaļ laikā. Viņi nonāk 1900. gadu sākumā, lai iepazītos ar ģimenes dzīvi, kāda tā bija piecos atšķirīgos vēstures periodos: karaļa Edvarda VII valdīšanas laikā, periodā starp diviem pasaules kariem un to laikā, kā arī sešdesmitajos un septiņdesmitajos gados. Daudzsēriju filmā Atpakaļ laikā – ģimenes dzīve tiks atspoguļota dažādu šķiru dzīve, lai skatītāji labāk to izprastu. Darbība norisināsies Lielbritānijā, un ģimenes izjutīs galvenos vēstures notikumus, kas ietekmēja tā laika cilvēku dzīvi visvairāk.

Atpakaļ laikā

Katrā programmas Atpakaļ laikā – ģimenes dzīve sērijā tiek atklāti stāsti par dažādu ģimeņu ikdienu. Trīs britu ģimenēm samērā grūti tikt galā ar sadzīves problēmām karaļa Edvarda VII valdīšanas laikā. Vieniem smagi jāstrādā, lai savilktu galus kopā, jo ir kļuvuši par vienkāršiem strādniekiem, kamēr cita ģimene iepazīst vidusšķiras pārstāvju ikdienu. Pēc tam ģimenes iziet īstu dzīves skolu, iepazīstot sadzīves apstākļus periodā starp diviem kariem un kara laikā. Vēlāk viņi uzzina, ka dzīve sešdesmitajos gados nepavisam nav bijusi vienkārša, jo to apgrūtinājis rasisms, sociālā atstumtība un šķiršanās no tuviniekiem. Un visbeidzot septiņdesmitie gadi, kad streiki, īsā darba nedēļa, enerģijas taupības pasākumi, ūdens trūkums un feminisma kustība sagriež ikdienas dzīvi ar kājām gaisā. Mūsdienās cilvēki piemirst par dažādajiem vēstures posmiem, kādi bija jāpiedzīvo mūsu senčiem. Jaunā pārraide ļaus skatītājiem pilnībā izjust un iepazīt seno cilvēku ģimenes dzīvi un secināt, kurš vēstures posms ir bijis vislabvēlīgākais.

Daudzsēriju filma Atpakaļ laikā – ģimenes dzīve no 25.augusta 21:00 Viasat History!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu