Rīgas svētkos apgāda «Mansards» pasākumi un grāmatu tirdzniecība (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē, 17. un 18.augustā, Rīgas svētku laikā, Vērmanes dārzā apgāds «Mansards» piedalīsies 31 grāmatizdevēja veidotajā Grāmatu ielā, kur piedāvās grāmatas par svētku cenām un svētdien aicinās uz diviem pasākumiem, informē Apgādā «Mansards»

18.augustā, svētdien, no plkst.14.00 līdz 15.00 kultūras teltī norisināsies pasākums «Ieskats apgāda «Mansards» un LU pētnieku veidotajā grāmatu sērijā «Nospiedumi«», kurā ar savu veikumu - grāmatu sēriju «Nospiedumi» - iepazīstinās Latvijas Universitātes pētnieki, valsts pētījumu programmas «Nacionālā identitāte» projekta «Latvijas sociālā atmiņa un identitāte» dalībnieki.

«Grāmatu svētki vienmēr ir laba iespēja sastapties ar Latvijas kultūrcilvēkiem. Tajos allaž valda laba, draudzīga un intelektuāla atmosfēra. Ceram, ka mums izdosies ieinteresēt par mūsu pētījumiem, uzklausīt viedokļus, kritiku, ieteikumus,» norāda LU profesore Vita Zelče.

Savukārt no plkst.17.00 līdz 18.00 dzejas lasījumā ar saviem jaunākajiem dzejoļiem uzstāsies dzejnieki Ingmāra Balode, Inga Gaile, Iveta Ratinīka, Toms Treibergs un Henriks Eliass Zēgners.

Abas dienas no plkst.12.00 līdz 21.00 notiks grāmatu tirdzniecība par īpašām svētku cenām.

www.apgadsmansards.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu