Kambala uz pāris dienām iegriezies Latvijā. Viņš noskata nekustamo īpašumu (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Latviešu basketbolists Kaspars Kambala (34) pagājušajā nedēļā uz pāris dienām bija ieradies Latvijā, lai atvilktu elpu pirms jaunās basketbola sezonas sākuma. Tiesa gan, šoreiz Latvijā basketbolists viesojās viens, bez savas skaistās sieviņas, spāņu izcelsmes amerikānietes Tifānijas.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kaspars Kambala atklāj, ka uz pāris dienām pirms sezonas atbraucis uz Latviju atpūsties. «Šoreiz viens bez sievas atbraucu. Tā sanāca, ka ātri izdevās atskriet – paskatīties, ko ģimene dara, un pie reizes atpūsties,» skaidro basketbolists.

Pagājušās nedēļas nogalē «Sejas» Kasparu sastapa Jūrmalā, kur privātajā pludmalē «Havana Lounge Club» norisinājās Krievijas augstā humora šova «Comedy Club» noslēguma ballīte. Kaspars ar draugiem uz ballīti bija ieradies no Pāvilostas. «Bijām trīs dienas Pāvilostā pie jūras atpūsties. Peldēju, skrēju un ļoti garšīgas kūpinātas butes ēdu,» par atpūtu pie jūras stāsta Kaspars.

Foto: Santa Sergejeva

Basketbolists atklāj, ka vienmēr ir forša sajūta, atgriežoties mājās Latvijā. «Esmu uzlādējies ar pozitīvu enerģiju,» viņš nosaka.

Jau 12. augustā Kasparam Kambalam sākas basketbola sezona. Arī šogad tāpat kā pagājušajā sezonā viņš paliks spēlēt basketbolu Turcijas pilsētā Ankarā, tikai citā komandā. Kambala ar Ankaras «DSI Era» komandu parakstījis divu gadu līgumu.

Vaicājot Kasparam, vai viņam kādreiz nākotnē ir vēlme atgriezties Latvijā, basketbolists atzīst, ka pat ļoti vēlētos atgriezties kādreiz dzimtajā zemē. «Man tik ļoti iepatikās Pāvilostā, ka gribētu atrast kādu mājiņu, ko iegādāties, lai pa vasaru tur varētu atpūsties,» atklāj Kaspars.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu